|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dimecres, 9 de març de 2016

377 joves participen al programa "Fem empresa!" del CSETC de divulgació de la cultura emprenedora

El lliurament de premis del 3r Concurs Joves Idees Emprenedores es farà el dimecres 16 de març al Centre Cultural.
Impulsar l'esperit emprenedor i divulgar la cultura emprenedora entre els nois i noies joves és l'objectiu del projecte "Fem empresa!" que per tercer any ha desembocat en el Concurs Joves Idees Emprenedores. "Fem empresa!" és un projecte del Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC) que es vehicula a través de seminaris sobre creació d'empreses i tallers de generació d'idees emprenedores als instituts de Cardedeu i municipis veïns.

En aquesta tercera edició hi participen 377 nois i noies, més del doble que l'any passat, quan en van prendre part 180 persones. De Cardedeu, hi participen els instituts El Sui, el Manel Raspall, el Pla Marcell, el centre de formació la Mongia i, per primera vegada, el Taller Ginebró. També l'institut Vilamajor (Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor) i l'institut la Roca (La Roca del Vallès).

Els alumnes de 4art d'ESO, 1r de batxillerat, Grau Mig de Tècnic en Atenció a Persones en Dependència, Grau Mig d'Educació Infantil, i PTT Administratiu, Grau Mig de Conducció d'activitats esportives, i Grau Superior d'Animació d'activitats físiques i esportives han presentat un total de 108 projectes d'idees de negoci que voldrien emprendre.

El dimecres 16 de març es farà el lliurament de premis del Concurs Joves Idees Emprenedores, a les 11 h, al Centre Cultural de Cardedeu. S'han establert 3 categories: premi a la idea més innovadora i/o tecnològica, premi a la idea més social i/o solidària, i premi a la idea més sostenible i/o millora amb el medi ambient.

Imatges

Més Informació
Enllaç Web del CSETC

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: