|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Informació

Dilluns, 20 de novembre de 2017

2a edició Teatre Solidari de la Fundació Viver de Bell-lloc: "Trampa mortal"

Divendres 24 de novembre, a les 21 h, al Teatre Auditori Cardedeu
Enguany el Grup Viver de Bell-lloc organitza la segona edició del Teatre Solidari amb l'objectiu de recaptar fons per la reforma i adaptació de la nova llar residència. La Companyia Toc Toc Teatre Laurona, que ja va col·laborar en la 1a edició, representarà l'obra "Trampa mortal" el 24 de novembre, a les 21 h, al Teatre Auditori Cardedeu. L'Ajuntament de Cardedeu hi col·labora cedint el Teatre.

És la història d'Alfons Bellcaire, un escriptor d'obres de suspens que es troba en decadència. L'Alfons rep un manuscrit d'un dels seus alumnes, en David Puig; l'escrit és tan bo, que decideix matar l'alumne només per fer-se passar per l'autor de l'obra i així poder recuperar la fama i el prestigi perduts. Però a l'esposa de l'Alfons, la Mirna, no li sembla bé aquesta descabellada idea. En David, però, arriba a casa dels Bellcaire i es desencadena el fatal assassinat. A partir d'aquest moment comencen una sèrie d'embolics amb un final sorprenent.

L'entrada té un cost de 9 euros, que serveixen per finançar el nou projecte d'habitatge.
Imatges

Més Informació
Enllaç Compra d'entrades

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: