|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies

Dijous, 18 d'octubre de 2018

2a Cursa Solidària de Cardedeu. Afectacions de trànsit

La cursa comença a les 9 del matí, i afecta bàsicament camins rurals i forestals, a part d'un sector de Can Montells i Can Canyes.
L'entitat Corrigaires i nombroses persones voluntàries sensibles amb la causa benèfica, organitzen el diumenge 21 d'octubre la 2a edició de la Cursa Solidària de Cardedeu. Els beneficis de la cursa es destinaran a l'ONG Sos Mediterranée, d'ajuda a les persones refugiades rescatades al Mediterrani.

Més informació: http://www.cursasolidariacardedeu.cat/

Com tota cursa a l'aire lliure, suposa unes AFECTACIONS temporals de la circulació de trànsit motoritzat. Es detallen a continuació: 
  • Talls de l'av. de can Montells entre avinguda de l'11 de setembre i la rotonda de Can Montells. Serà efectiu cap a dos quarts de 7 del matí, per muntatges de meta volant. 
  • Talls intermitents al c. de Marata i a l'avinguda de Sant Hilari, en el tram comprès entre c. Turó de la Penya i la Font dels Oms. 
  • Prohibició d'estacionament a: av. de Can Montells (tram tallat i tram dret de pujada a la masia de Can Montells), c. General Moragues (tram del parc), av. de Can Montells (costat dret), entrada d'un corriol forestal on normalment s'hi estacionen vehicles de caçadors. 
  • En el moment de la sortida (9.30 h), hi gaurà talls intermitents a la rotonda de Can Montells i a l'avinguda de Can Montells. 
  • A la tornada de la comitiva de cursa, talls intermitents al c. Turó de la Penya amb c. Escultor Llimona. 
  • La major part del recorregut passa per camins i corriols, tant de Cardedeu com de les Franqueses del Vallès. 
Disculpeu les molèsties.
Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: