|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Divendres, 28 d'octubre de 2016

28 joves comencen el PFI-PTT de la Mongia del curs 2016-2017

A part de les competències generals i les assignatures de formació professional, fan activitats complementàries. Fins ara, ja han rebut una xerrada dels mossos d'esquadra i han participat en un taller sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum.
Un total de 28 joves han començat l'edició d'enguany del Programa de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) de la Mongia, amb energia, ganes d'aprendre i sobretot, amb l'objectiu d'aprofitar al màxim aquesta nova etapa formativa.

Durant les primeres setmanes l'alumnat s'ha anat coneixent i formant un grup cohesionat. De dilluns a divendres treballen competències generals combinant-les amb assignatures de formació professional.

El currículum es complementa amb projectes, xerrades, tallers i sortides. En aquest sentit, han rebut la visita d'una agent dels Mossos d'Esquadra de Granollers, qui ha fet una xerrada amb l'objectiu de sensibilitzar els joves de la funció de les forces de seguretat oferint una visió propera de la seva figura i, al mateix temps, informar-los de la normativa per prevenir situacions de risc.

D'altra banda, els alumnes del PFI-PTT de la Mongia han participat aquesta setmana al taller de l'exposició "Controles?", organitzat per la Diputació de Barcelona des de l'àrea de Salut de l'Ajuntament de Cardedeu, amb la finalitat de conèixer els riscos de les drogues i la prevenció dels consums.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: