|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dimecres, 6 de juliol de 2016

21 alumnes finalitzen el PFI-PTT de la Mongia

L'acte de cloenda es va fer al Museu de Cardedeu.
L'acte de cloenda del PFI-PTT Cardedeu va servir de reconeixement als estudiants dels dos perfils professionals administració i electricitat que han finalitzat amb èxit aquesta formació a la Mongia de Cardedeu. Van assistir-hi familiars, docents, representants de la Generalitat i de l'Ajuntament, ex-alumnes del PFI-PTT, i els grans protagonistes: els nois i noies de l'edició 2015-2016. L'acte de cloenda, que es va fer al Museu, es va fer per felicitar als 21 alumnes que durant deu mesos s'han esforçat per tirar endavant el curs i han completat una formació que els obrirà noves oportunitats formatives i laborals.

L'alumnat va fer un discurs molt emotiu, agraint l'oportunitat d'haver format part del PFI-PTT, guanyant en motivació, autoestima, confiança, coneixements i, sobretot, valorant molt l'atenció individualitzada de les tutores i la formació rebuda per l'equip docent.

Els exalumnes també van voler participar en l'acte animant-los a començar una nova etapa sense pors, amb energia, amb esforç i dedicació. Van compartir experiències explicant com els ha anat després d'haver fet el PFI-PTT ja sigui cursant un cicle de grau mig, el curs de preparació a proves d'accés, fent el graduat de l'ESO o treballant en el centre on va fer les pràctiques del PTT.

Les dades d'inserció formativa d'aquest any són:

  • Cicles de Grau mig: 11
  • Preparació a proves d'accés de grau mig: 6
  • Altres formacions: 2
Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: