|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Fires

Dimecres, 11 de desembre de 2013

Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu: 13, 14 i 15 desembre 2013

La Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu se celebra enguany els dies 13, 14 i 15 de desembre. La inauguració serà el divendres 13, a les 20 h, amb pregó a càrrec del cardedeuenc Llàtzer Clusellas, i el geògraf Martí Boada com a convidat d’honor. A la inauguració també hi seran presents l’alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila, i la presidenta de l’Associació de Veïns del Centre de la Vila, Mercè Jubany.

La Fira comptarà amb més de 160 parades amb articles típics nadalencs, d’alimentació, de regal i, sobretot, de les parades dels pastissers de Cardedeu que ens oferiran els torrons elaborats artesanalment, com el torró de borrego, marca d’identitat de la vila. Tot això farcit amb les activitats complementàries que, com cada any, es faran pels carrers del centre: l’escudella, el caga-tió, xocolatades i les torrades a l’entorn del foc de la fira, entre d’altres.

Tota la informació del programa a l'enllaç adjunt. 

Imatges

Més Informació
Enllaç Programació completa

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: