|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Participació Ciutadana

Divendres, 16 de març de 2018

137 propostes als Pressupostos Participatius "Jo vull vull que Cardedeu tingui..."

La plataforma participa.cardedeu.cat ha rebut 173 propostes, de les quals 137 són vàlides. Ara s'analitzaran i filtraran per la fase de presentació i votació del mes de maig.

Un cop finalitzada la primera fase dels Pressupostos Participatius "Jo vull vull que Cardedeu tingui...", s'han rebut un total de 173 propostes d'inversió, de les quals 137 són vàlides i 36 no han estat acceptades per no complir amb les condicions del projecte. Les propostes es poden consultar a la plataforma participa.cardedeu.cat, que compta amb 144 usuaris registrats.

Un cop finalitzada la fase de propostes, al llarg dels mesos de març i abril, l'Ajuntament, amb el suport de la comissió ciutadana, filtrarà, analitzarà i pressupostarà les 137 propostes, i determinarà si n'hi ha de repetides o similars per unificar-les en una de sola per tenir més possibilitats de tirar-la endavant. Les persones que han elaborat propostes estaran informades de com evoluciona el seu desig o necessitat.

A partir d'aquí, durant el mes de maig es presentaran les propostes viables, i del 18 al 31 de maig es farà la votació, que tindrà com a data d'inici la Fira de Sant Isidre. Les votacions tindran 3 apartats:
- els projectes proposats per l'equip de govern (per un valor de 200.000 €)
- les idees de la ciutadania (per un valor de 200.000 €)
- i, si teniu entre 16 i 30 anys, també dels projectes del COU, els pressupostos participatius juvenils.

La votació es farà a través de la mateixa plataforma on s'han fet les propostes, participa.cardedeu.cat.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: