|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Dimarts, 30 de maig de 2017

12 persones es formen en el món de la restauració en un entorn real

La primera edició del projecte per millorar l'ocupabilitat en el sector de l'hosteleria es fa en un restaurant de Cardedeu.
L'Ajuntament de Cardedeu ha iniciat el curs de formació "Iniciació a la restauració: cambrer de sala i auxiliar de cuina" en el qual hi participen 12 persones a l'atur, totes elles interessades en adquirir competències en el sector de l'hosteleria i millorar les seves opcions d'ocupabilitat.

L'alumnat està rebent formació de qualitat en un entorn real de treball, a les instal·lacions d'un restaurant de Cardedeu, de manera que aprenen significativament, de manera pràctica i aplicada. Els participants estan demostrant un alt grau d'implicació i motivació, amb una participació i compromís excel·lent. És la primera edició d'aquest projecte, subvencionat per la Diputació de Barcelona.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: