|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Medi Ambient

TRACTAMENTS HERBICIDES

Propers tractaments:
El servei de manteniment dels espais verds del municipi, farà un tractament amb Glifosat conc del 36%, nº de registre 16.948 per les males herbes en zones de sauló i paviments situades en diferents espais del municipi.

Dilluns 13 d'abril: xamfrans de Can Canyes, plàtan i plaça de la Porta Oberta, pl. Josep Casademunt, Tèxtil Rase, carrer Galícia, pl. Martí i Pol, Olivera, transformador d'av. Àngel Guimerà.

Dimarts 14 d'abril: voltant de pista de patinatge, sauló i voltant parterres Pinetons, passeig Mestre Alexandri, finca de can Mills, rotonda C-251, cementiri, jardins del CSTEC, plaça Doctor Romà i Julià, pl. de la Creu i Casal de la gent Gran.

Dimecres 15 d'abril: algunes zones de sauló i voltants d'asfalt del parc Serreta, parterre dels xiprers blaus de les aigües, pl. Enric Borràs, pl. Gran del Poble Sec i parc del Molí i Rambla Ernest Lluch.

D'altra banda, també s'aplicarà herbicida amb el producte habitual Clinic Av Pro als emplaçaments:
- Dimecres 8 d'abril: rei En Jaume, entre Joaquim Blume i Àngel Guimerà
- Divendres 10 d'abril: Àngel Guimerà, entre Rei en Jaume i Pl. Porta Oberta, vorera esquerra (hospital veterinari)
- Dilluns 13 d'abril: crta. Cànoves, entre pl. de l'església i Pau Casals (les 2 voreres)
- Divendres 17 d'abril: crta. Canoves, entre pl. Porta Oberta i Pau Casals, vorera esquerra (forn de pa)
- Dilluns 20 d'abril: Pau Gessa, Santiago Russinyol, Estació (Av. Europa)

 

SOL·LICITUD DE COMUNICACIÓ D'AVISOS FITOSANITARIS

Si voleu rebre un avís quan hi hagi tractaments fitosanitaris i tractaments herbicides, si us plau ompliu aquest formulari.

Camp obligatori.
Camp obligatori.El format no és correcte.
Camp obligatori.
Avís sobre la protecció de dades personals

L'Ajuntament de Cardedeu incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Agència de Protecció de Dades. L'Ajuntament de Cardedeu no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de l'Ajuntament.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: