|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Medi Ambient

OLIS

Els olis usats no es poden llençar a la pica ja que són altament contaminants, i s'han de dur a la deixalleria.

Amb la intenció de promoure la recollida d'olis domèstics residuals i facilitar als ciutadans aquesta separació, l'Ajuntament de Cardedeu ha instal·lat cinc punts de recollida a diferents emplaçaments del municipi (consulteu el tríptic de la dreta). S'hi poden dipositar olis de cuina usats i olis vegetals caducats, i és molt important que estiguin en ampolles de plàstic tancades.

 

ROBA

També hi ha punts de recollida de roba usada que gestionen dues empreses: Ekipolis i Humana. Podeu veure la ubicació dels contenidors al plànol de la dreta d'aquestes línies.

Ekipolis recull la roba usada, la classifica i la repara per a la reutilització de les persones més desfavorides.

Humana recull la roba usada, la classifica i en destina una part a les seves botigues de segona mà, una part a comerciants locals de països africans, i una part a empreses tèxtils per a la seva reutilització. La roba que no té capacitat de classificar la destina a empreses de reciclatge.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: