|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Estudi de mobilitat urbana - Cardedeu

Pla de mobilitat urbana i sostenible

L'estudi de mobilitat urbana sostenible ha estat elaborat per la Diputació de Barcelona. Es tracta d'un document bàsic per configurar les actuacions a realitzar i que garanteixin a les persones una mobilitat sostenible i segura.

L'objectiu del Pla és configurar un model de transport més eficient per millorar la competitivitat dels sistema productiu, incrementar la qualitat de vida dels ciutadans i no comprometre les seves condicions de salut, aportar més seguretat en els desplaçaments i establir unes pautes de mobilitat més sostenibles entre el conjunt d'habitants del municipi.

El document inclou una anàlisi de l'accessibilitat i la mobilitat de les persones i una avaluació de la circulació i la seguretat viària del municipi. També s'analitza la situació del transport públic de viatgers, els aparcaments disponibles o les activitats econòmiques que es desenvolupen en l'àmbit municipal, a més d'altres aspectes com ara el soroll, el consum energètic i les emissions associades als vehicles.

El Pla fa també propostes d'actuació en els àmbits de la mobilitat, ja sigui a peu, en bicicleta, en transport públic o en vehicle privat motoritzat, així com de la seguretat viària, l'aparcament i les mesures a adoptar per a la promoció, educació i sensibilització per a una mobilitat sostenible.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: