|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Cens d'habitatges buits

En aquest apartat es pot consultar l'estudi del cens d'habitatges buits del municipi, elaborat per Celobert Cooperativa, a través del qual s'han identificat 423 habitatges amb indicis de desocupació. La major part estan a la zona Centre, l'Estalvi, la Riera i el Poble Sec, que coincideix amb les zones amb construccions més antigues i amb més densitat de població i habitatges.

Per fer el cens, s'han consultat i tractat diverses bases de dades i estudis estadístics com les dades cadastrals, el padró municipal d'habitats, la taxa d'escombraries, l'impost sobre béns immobles, els consums domèstics d'aigua, entre d'altres. A partir del creuament d'aquestes dades, s'ha fet un treball visual i, finalment, una enquesta a les persones propietàries dels immobles detectats amb indicis de desocupació, que ha donat com a resultat els 423 habitatges.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: