|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Zona vermella

A alguns carrers de Cardedeu hi funciona la zona vermella, que permet estacionar gratuïtament els vehicles durant un màxim d'una hora i mitja (excepte a l'av. Jaume Campmajor, on s'hi pot aparcar durant tres hores).

L'horari de vigilància de zona vermella és de 9 a 13.30 h i de 16.30 a 20.30 h, i cal indicar l'hora d'arribada. Es pot fer utilitzant els rellotges horaris que ha editat l'Ajuntament, i que es poden aconseguir a l'OAC (Oficina d'Atenció Ciutadana). Els veïns afectats per la zona vermella, en concret els que els seus habitatges limitin amb el tram pintat de vermell, disposaran d'una hora més al matí i una altra al vespre sense obligacions horàries pels seus vehicles (l'adhesiu identificatiu, que s'ha de sol·licitar a la OAC, ha d'estar ben visible al vehicle).

L'objectiu de la zona vermella és afavorir la rotació de vehicles per estimular les compres als dos eixos comercials, i garantir que cada plaça d'aparcament sigui aprofitada pel màxim de cotxes possible.

La zona vermella de Cardedeu és vigilada per una empresa que en controla el correcte funcionament. Són susceptibles de ser sancionats els següents supòsits: superar el límit d'estacionament permès, no indicar l'hora d'arribada, col·locar defectuosament el document de control horari o canviar-lo sense moure el vehicle, i ocupar més d'una plaça d'estacionament. Hi ha dues màquines per anul·lar les multes, que es podran cancel·lar dins les dues hores següents a la sanció a canvi del pagament de cinc euros. Les màquines estan instal·lades a prop del Mercat Municipal i davant de la biblioteca, al carrer Dr. Klein.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: