|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Mapa del Patrimoni de Cardedeu

Mapa del Patrimoni de Cardedeu

Mapa amb dades obertes que inclou els catàlegs del patrimoni arquitectònic, urbanístic, i vegetal, i el catàleg de masies. D'aquesta manera, els elements patrimonials inventariats i catalogats estan georeferenciats en una mateixa aplicació com a eina de consulta, coneixença i difusió del patrimoni cardedeuenc en un format públic i que fomenta l'ús i la reutilització de la informació (Open Data).

El mapa està elaborat amb Instamaps, una eina per a la creació de mapes i visors, gratuïta, oberta i accessible mitjançant navegador d'internet tant d'ordinador com de mòbil. Instamaps és una aplicació creada per l'ICGC (Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya) que vol ser una eina de transferència de coneixement per a l'apoderament de la ciutadania i que facilita l'accés a geoinformació de diferents fonts de dades com el portal de dades obertes de la Generalitat de Catalunya o d'altres organismes.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: