|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Formació i ocupació

CARACTERÍSTIQUES

El projecte FEIN@JOVE va dirigit a joves que es trobin amb especials dificultats d’inserció laboral i/o acadèmica.

És un projecte que consisteix en un itinerari per a la inserció on s'inclou una primera fase de Motivació-Orientació i una segona fase de Formació professionalitzadora i Formació en competències bàsiques. 

Aquest projecte consisteix en una Formació basada en la pràctica professional, on el jovent es forma a la vegada que estan en una situació professional real. És una formació on empresa i centre de formació participen de forma coordinada i on els alumnes treballen a dins de l'empresa, recuperant la figura de l'aprenent.

L'objectiu principal del projecte és conduir la seva trajectòria formativa i capacitació professional per tal de facilitar les competències formatives i laborals necessàries per facilitar la seva inserció laboral.

Aquest projecte està cofinançat per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Cardedeu.

NOVA EDICIÓ 2018

Sector professional és l'AGROPECUARI. Inclou activitats com la jardineria, agricultura, mosso de quadra, elaboració  d'aliments ecològics, etc.. 

Un grup de 15 joves faran dos dies en setmana matèries instrumentals per millorar les competències bàsiques y la recerca activa de feina i tres dies de formació professionalitzadora en empreses del municipi. 

És un projecte amb matrícula viva, on es poden anar incorporant alumnes durant tot l'any, sempre que no es superi un grup de 15.

Requisits d'accés:

  • Preferentment de 18 a 30 anys * 
  • Apuntats als SOC
  • Apuntats a la Garantia Juvenil. 

* es valorarà l'entrada al projecte de joves de 16 i 17 anys en una entrevista prèvia i sempre que hi hagi places disponibles.

Mira el tríptic amb tota la informació a la dreta d'aquestes línies

Centre de Formació la Mongia
Av. Jaume Morató, 18 (Cardedeu)
938418814
lamongia@cardedeu.cat

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: