|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Esports

PAFES

L'Ajuntament de Cardedeu, des de les regidories de Salut Pública i d'Esports, han editat, dins del Pla d'Activitat Física Esport i Salut (PAFES) de la Generalitat de Catalunya, el tríptic ACTIVA'T CAMINANT on podeu trobar diferents rutes per caminar per Cardedeu.

PROGRAMA ACTIVITAT FÍSICA PER A GENT GRAN

Programa que es du a terme en el municipi des de ja fa uns quants anys amb la finalitat prioritària que aquest col·lectiu aconsegueixi una millor autonomia, una millor qualitat de vida i un millor nivell d'autoestima que els permeti acceptar-se tal com són i aprendre a envellir. Adreçat a persones de més de 60 anys i que vulguin mantenir-se en forma.


SALUT! i SPORT

És el nou programa de condicionament físic per adults del Patronat d'Esports. T'oferim Esport i Salut a bon preu!!! Sense matrícules. Amb l'objectiu d'aconseguir vilatans actius amb una vida saludable.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: