|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Educació

Consell d'Infants

El Consell d’infants és un projecte de la Regidoria d’Educació que proporciona un espai de participació als nens i nenes de Cardedeu, d’entre 10 i 12 anys. A partir d’aquest espai poden aportar propostes de millora sobre temes diversos relacionats amb el municipi i recollir les aportacions dels seus companys/es del grup classe, a través de les tutories d’aula, que els faciliten l’intercanvi d’informacions.

El Ple Municipal va aprovar el projecte l’any 1998.

Un any abans va néixer la idea dins d’un projecte més ampli: Cardedeu, un poble dels infants, impulsat per la ciutadania amb representants municipals.

L’Ajuntament, amb el lideratge i suport de la Diputació de Barcelona i compartint projecte amb 7 municipis més, va crear el Consell d’Infants.

El Consell està format per 16 nens i nenes de Cicle Superior de les escoles de Cardedeu que es reuneixen un dilluns al mes, a 2/4 de 6, al Casal de Joves, durant dos anys.

Durant els anys de funcionament han treballat sobre temes molt diversos, tots ells relacionats amb el municipi de Cardedeu, el curs actual, 2009/10, estan realitzant una revista.

A cada centre escolar hi ha una bústia del Consell d’Infants on tot l’alumnat del centre pot adreçar escrits al Consell.

Entre maig i juny es renova la meitat del Consell, els nens i nenes que acaben 6è deixen el consell i entren nous membres triats entre els candidats/tes dels grups de 4t.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: