|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Educació

La biblioteca de  Les Aigües és una biblioteca situada a l’escola del mateix nom, al barri del Poble Sec. La biblioteca tot i estar dintre del recinte de l’escola té una entrada pròpia que permet el pas sense haver d’accedir a la resta del centre.
 
Degut a la manca de serveis i oferta cultural i educativa del barri de Poble Sec,  la biblioteca de les Aigües, pot esdevenir el centre de dinamització cultural i educatiu del barri.
 
Una biblioteca escolar oberta al barri, pot realitzar una doble funció:
 
-  suport educatiu
 
-  agent d'enriquiment cultural i de compensació social que possibiliti l'accés igualitari a la informació, l'educació, la cultura i el lleure.
 
 
 
La biblioteca, en ser un espai obert, podrà esdevenir un recurs pels alumnes i famílies però també a la resta de la comunitat educativa.  Suposarà un valor afegit per al seu entorn.

La biblioteca escolar oberta al barri permetrà rendibilitzar l'espai educatiu que representa, ampliar el seu ús a tota la comunitat educativa i considerar-la un centre dinamitzador cultural connectat amb la realitat social de l'entorn.
 
Horari:
 
Dimarts i dijous de 16:45 a 19:15h
 
Divendres de 17 a 19h

Imatges
()
()
()

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: