|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Entitats

AMPA Mil·lenari

L' objectiu de la nostra AMPA és poder desenvolupar la participació de tots els aspectes referents a l'educació dels nostres fills i filles en el món educatiu, així com ser l'enllaç comunicatiu entre la direcció del centre i les famílies. Volem donar suport a l'escola i a les famílies.

Des de l' AMPA oferim servei d'acollida matins i tarda, menjador escolar (amb cuina propia), activitats extraescolars (anglès, ballet, informàtica, tenis, teatre, ioga, patinatge, piscina, guitarra, handball), i Casals (Estiu, Setembre). També fem possible el projecte de Reutilització i compra col·lectiva de llibres, edició de La revista de l'escola i participació en diferents activitats lúdiques de Cardedeu (Carnestoltes, Festes de les Escoles, Cros escolar).

 


Dades de contacte
Mare de Deú del Pilar, s/n
Cardedeu · 08440
a/e: amilenari@gmail.com/ampamil@gmail.com
Telèfon: 630 080 651/93 173 64 59
Persona de contacte: Anna Cubero

Altres informacions

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: