|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Desenvolupament local

INFORMACIÓ DEL MERCAT MUNICIPAL

Inaugurat l'any 1982 i remodelat completament el 2010, el Mercat Municipal de Cardedeu es troba situat a la Carretera de Cànoves, 28, en ple centre urbà. Fàcil d'accedir en vehicle propi, ofereix als seus clients aparcament gratuït.

Disposa de 15 parades interiors, 6 locals exteriors, un autoservei i un bar.

El Mercat està obert durant tot l’any de dilluns a dissabte laborables. Els festius considerats significatius per a Cardedeu i poblacions del voltant també obre.

L’horari habitual de matins és de 8 a 14 hores. Obre dues tardes a la setmana, el dimarts i el divendres, de 17 a 20 hores.

El Mercat ofereix als seus clients un programa de fidelització pel qual les seves compres acumulen “segells” que poden ser bescanviats per obsequis o utilitzats en sortejos. Us n'informaran a les pròpies parades i botigues.

Podeu trobar més informació del mercat a:

http://www.cardedeu.cat/public/directori/mercat-municipal/

https://www.facebook.com/MercatMunicipalCardedeu/

https://www.instagram.com/mercatmunicipalcardedeu/


Si esteu pensant en muntar un negoci, valoreu fer-ho al Mercat. Podreu beneficiar-vos d'un espai on ja moltes persones van a comprar de manera periòdica. Si esteu interessats, contacteu amb la Direcció del Mercat a dinamitzacio@csetc.cat o al 938444302

NOU REGLAMENT DEL MERCAT MUNICIPAL

En la sessió del Ple del passat 27 de juliol de 2017 es va aprovar definitivament el redactat del nou reglament del Mercat Municipal que es va aprovar inicialment en la sessió plenària del dia 27 d'abril del mateix any incloent les esmenes materials i les corresponents a les al·legacions estimades.

El divendres 11 d'agost es va publicar al Butlletí Oficial de la Província i el divendres 18 al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Podeu trobar-lo adjunt a aquest paràgraf.


PARADES ANNEXES AL MERCAT MUNICIPAL

En la sessió del Ple del passat 27 d'abril es va aprovar inicialment la modificació de l'article 24 de l'ordenança reguladora de la Via Pública que regula les parades annexes al mercat municipal.

Podeu trobar el document adjunt a aquest paràgraf.

Aquest document estarà en exposició pública durant 30 dies hàbils des de l'endemà de la seva publicació en el Diari Oficial de la Generalitat per tal que totes aquelles persones interessades puguin formular les al·legacions que creguin oportunes. Si és el cas, aquestes s'hauran de presentar al registre de l'Ajuntament abans de la finalització de l'esmentat període.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: