|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Desenvolupament local

Fira de Nadal i altres

LES FIRES LOCALS
Les Fires locals s'han convertit en esdeveniments ineludibles d'identitat i projecció municipals gràcies a l'empenta del teixit associatiu, cívic i econòmic local als notables espais firals municipals i al suport de l'Ajuntament. La nova conjuntura demana subratllar-ne la vessant de desenvolupament local, intercanvi comercial, o encontre entre oferta i demanda perquè generin oportunitats i activitat econòmica, a l'hora que també ser un aparador del Cardedeu més dinàmic i solvent.


FIRA DE NADAL i del TORRO ARTESÀ
S'instal·la en els carrers i places del centre històric de la Vila el segon cap de setmana de desembre, hi concorren més de 150 parades amb una oferta molt amplia de productes i articles, essent l'estrella el "Torró Artesà de Cardedeu", elaborat pels mestres pastissers de la Vila i a banda dels clàssics, destaca el "Torró de Borrego" creació dels obradors locals, en homenatge al "Borrego", menja cèlebre de la Vila: els coneguts "borregos de Cardedeu".- Durant els 3 dies de Fira es porten a terme diferents activitats com: l'escudella de la Fira, per a mil persones, el "caga-tió" per a la mainada, uns quatre-cents infants, xocolata amb coca per a mil persones, xaranga pel àmbit de la fira, torrades amb i acompanyaments a l'entorn del "foc de la Fira", inflables, tallers, sardanes, exposicions, pessebres, concursos,etc. Des del Servei se'ls dona suport pel que fa a la infraestructura i col·laboració econòmica per la seva dinamització.
Organitza: Associació de Veïns del Centre
c/ Diagonal Pujades, 13 - pl. Francesc Macià
Horari dimarts i dijous de 16'30 h a 20 h
firanadalcardedeu@hotmail.com

Tel. / fax 93 845 45 86 (hi ha contestador)
Més informació
www.firadenadal.cat

FIRA ANTIGUITATS - DESCARREGADA
(terreny costat del Parc Pompeu Fabra)
L'Ajuntament, en la Junta de Govern Local  autoritza a Delta Organització Antiguitats, S.L., la celebració de la fira d'antiguitats per l'any 2014 els dies 9 de març, 1 de juny, 19 d'octubre i 14 de desembre, i a Esdeveniments S.L ., els dies 19 de gener, 13 d'abril, 7 de setembre  i 23 de novembre del 2013.

ALTRES FIRES: MÚSICA, ARTESANIA, ECOLÒGICA...
De base més professionalitzada, temàtica i/o amateur i naturalesa privada, contribueixen a una oferta variada i estable per a tots els públics i acompleixen altres finalitats ja sigui més orientada a mostres, exposicions, activitats sectorials... El Servei de Dinamització Econòmica hi col·labora en diferents graus a partir de l'assistència i acompanyament pel que pugui esdevenir projecció municipal.

COM ARRIBAR-HI
Cardedeu està situat a 37 quilòmetres al nord de Barcelona i a 5 de Granollers. S'hi pot arribar fàcilment amb cotxe (sortida 12 de l'autopista AP-7) o amb tren (línia C2 de Rodalies). L'Ajuntament habilita aparcaments gratuïts prop del recinte firal.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: