|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Cultura i Joventut

Teatre Auditori Cardedeu

Aquest equipament està destinat preferentment a la pràctica de les arts escèniques, musicals, audiovisuals, conferències, xerrades i reunions.

L'administració i gestió d'aquesta instal·lació municipal es realitza de forma directa a través de la Regidora de Cultura, i en tot moment és el màxim òrgan de decisió.

Disposa d'una sala amb una graderia retràctil que consta de 298 butaques. L'escenari és de 10x12 m, 12 m de pinta d'alçada i un trust mecanitzat. 850 m2 d'espai diàfan més el vestíbul i accessos.

Activitats que organitza
- Programació estable de teatre, música i dansa
- Espai escènic d'assaig de grups de teatre amateur locals
- Activitats escolars
- Conferències Jornades

Descomptes per a famílies nombroses
Les famílies nombroses poden gaudir ara d'un descompte del 10% en qualsevol dels espectacles del Centre Cultural Cardedeu, ensenyant el document acreditatiu. Aquest descompte només és vàlid per les compres a taquilla, que es poden fer a partir d'una hora abans de cada espectacle.


Dades de contacte
av. Rei En Jaume, núm. 118
Cardedeu · 08440
teatre@cardedeu.cat
Telèfon: 93 846 18 27

Imatges
()
()
()
()

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: