|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Com arribar-hi

Situació del municipi

Cardedeu, amb un terme municipal de 12,89 km², està situat al centre de la depressió del Vallès Oriental, a 195 metres sobre el nivell del mar, emmarcat al nord pel massís del Montseny i al sud per la serralada litoral. La vila s'estén a banda i banda de la riera de Vallforners, afluent de la conca del Besòs, i està limitada per petites carenes i serres que configuren un paisatge típicament vallesà. El punt més alt el trobem a 300 m sobre el nivell del mar a la serra de Sant Hilari, i el més baix al pas de l'autopista a 175 m.

A tant sols 37 km de Barcelona i a 7 de la capital de comarca (Granollers), gaudeix de bones vies de comunicació - la línia fèrria de Barcelona a Portbou, l'enllaç amb l'autopista AP7, la carretera comarcal C-251 i les locals a Cànoves, Dosrius i la Roca - que permeten un fàcil accés i apropen el municipi a les principals poblacions de l'entorn.

Amb poc més de 18.000 habitants té una densitat urbana superior als 1.300 hab/km² compactada en un mateix nucli urbà ordenat seguint els principals eixos de comunicació.

El terme municipal limita amb les poblacions veïnes de Cànoves al nord, Sant Pere de Vilamajor al nord-est, Sant Antoni de Vilamajor a l'est, Llinars al sud-est, la Roca del Vallès al sud-oest i les Franqueses del Vallès a l'oest.

Com arribar-hi

amb cotxe:
AP7 - Sortida 12
Carretera comarcal C-251

amb tren:

Parada a la línia 2 de Rodalies - Barcelona, de Sant Vicenç de Calders a Maçanet - Massanes.

amb bus:

- de Barcelona (Fabra i Puig) a Vilamajor
- de Granollers a Santa Fe del Montseny
- Bus nocturn N-73 de Barcelona (Ronda de Sant Pere) a Sant Celoni.

Moure's pel poble

  • Amb bus: el Bus Urbà de Cardedeu (BUC) passa cada 30 minuts, des de les 7.20h fins a les 19.50 h, per les 25 parades que hi ha repartides per tot el municipi. Està integrat a l'Àrea de Transport Metropolità de Barcelona i disposa d'una targeta de preu especial per les persones majors de 65 anys.
  • Amb taxi: Cardedeu disposa de parada de taxi davant l'estació de tren, amb número de telèfon 93 846 01 01.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: