|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

C10 Serveis i Manteniments

Neteja d'edificis municipals

L'empresa municipal "C10 Serveis i Manteniments S.L." gestiona el servei de neteja d'edificis municipals des de l'1 de gener de 2017. Aquest és el primer contracte que ha assumit la societat.

El 31 de desembre de 2016 va finalitzar el contracte de servei de neteja d'edificis municipals que efectuava una empresa privada. Una vegada acreditada la solvència tècnica i econòmica suficient per desenvolupar l'encàrrec, l'Ajuntament de Cardedeu va encomanar la gestió de la neteja a la societat municipal. Així, la Junta de Govern del 29 de desembre de 2016 va aprovar l'encàrrec de gestió de la prestació del servei de neteja de les dependències municipals en favor de la societat "C 10 Serveis i Manteniments SL". Podeu consultar el document al costat d'aquestes línies.

El mateix 31 de desembre es van signar les subrogacions de personal, acollides a la normativa vigent i al conveni col·lectiu d'aplicació, per expressa voluntat de totes les parts. D'aquesta manera, el mateix personal fa el servei de neteja d'edificis municipals, ara sota el comandament de "C10 Serveis i Manteniments S.L.".

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: