|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Participació

Grup Assessor en Noves Tecnologies (En revisió)

El Grup Assessor en Noves Tecnologies de Cardedeu i la Roca està format per reputats experts en l'àmbit de les noves tecnologies.

El Grup assessor ha col·laborat en l'elaboració del Pla "Cardedeu Digital", i assessora el govern en les polítiques d'implementació de noves tecnologies.

Albert Cuesta
Dona classes de tecnologia de la informació a futurs periodistes de la Universitat Internacional de Catalunya. Des de 2004 edita el portal CanalPDA.com , dedicat als dispositius móbils, les seves aplicacions i la societat móbil en general.
És l'impulsor de la llista de correu de Cardedeu, la pàgina cardedeublogs.cat, webcams per a cobrir activitats ciutadanes i altres iniciatives de caràcter ciutadà.

Jordi Ortiz
Enginyer Tècnic de Telecomunicacions i Màster en Gestió d'Empreses. Actualment desenvolupa la seva activitat com a Cap de Projectes a l'àrea de Desenvolupament de Negoci i Estratègia de Abertis Telecom. Entre les seves experiències destaquen els projectes de desplegament de infraestructures de telecomunicacions
És president de la Comissió de la TDT del Col•legi Oficial d'Enginyers Tècnics de Telecomunicacions de Catalunya i és membre fundador del Project Management Institut al capítol de Barcelona.

Jordi Puig
Enginyer Tècnic de Telecomunicacions, especialitzat en imatge i so, té una àmplia experiència en el món tècnic de la TV i de la imatge i ha treballat en la investigació i desenvolupament dels primers equips d'il•luminació freda dedicats a laTelevisió. Actualment responsable de l'empresa Cotelux Lighting, S.L.U.

Josep Maria Puigdollers
Enginyer de telecomunicacions. Actualment Soci-Administrador de Dynamica Factoria de Software, empresa que es dedica a la implantació de software i assessorament tecnològic. Ha estat col•laborador amb SAP per al desenvolupament de del programa en el sector Hoteler, així com Director Tècnic de Micros-Fidelio, multinacional del software de gestió hotelera.

Jaume Amatller
Llicenciat en Informàtica per la UAB (2º Promoció) i Diploma en Direcció i gestió d'empreses per l'ICT va començar de programador, analista i cap de projectes a l'Hospital "Vall d' Hebron" de Barcelona
Posteriorment ha estat director tècnic de "Systems: Técnicas de Informática" distribuïdor de microinformàtica, fundador i president del "Grup ADD" , empresa especialitzada en Internet i seguretat informàtica. Des de 2004 aporta la seva experiència en diversos sectors, com a a tercera edat, la nàutica recreativa o el sector Heliportuàri.

Sebastià Sallent
Director de la Fundació i2CAT, responsable del grup de recerca de "Xarxes i Serveis de Banda Ampla" i Catedràtic del Departament de Enginyeria Telemàtica de la Universitat Politècnica de Catalunya.
Treballa en la recerca en els àmbits relacionats amb el disseny d'Internet i de Xarxes de transport i accés òptics, amb l'objectiu de crear comunicacions transparentes de gran capacitat., així com en el disseny de la futura Internet i nous modes de comunicació. El seu equip ha creat el fòrum d'Internet del Futur a Catalunya, composat per empreses, administració i centres de recerca.

Jaume Subirana
Soci fundador de RTVCardedeu, realitzador i productor de continguts de TV. Actualment és el delegat de noves tecnologies de RTVCardedeu.

Juli Sanàbria
Executiu de Hewlett-Packard, empresa líder dedicada a les solucions tecnològiques per a empreses, institucions i consumidors.

Albert Esplugas
Enginyer de Telecomunicacions per la Salle Bonanova (URL), Màster en Enginyeria de Software per l'UPC, Professor associat d'ESADE. L'any 2003 s'incorpora a Microsoft com a gerent de solucions de productivitat. Al Desembre de 2006 deixa Microsoft per dirigir el Centre d'Innovació de Microsoft, especialitzat en productivitat

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: