|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Medi Ambient

PLA D'ACCIÓ PER A L'ENERGIA SOSTENIBLE

El Pla d'Acció per a l'Energia Sostenible s'ajusta al Pacte d'alcaldes/esses de la UE, iniciativa sorgida el 2008 en el marc de la Setmana Europea de l'energia Sostenible, i segueix la metodologia establerta des de l'Oficina Tècnica de Canvi Climàtic i Sostenibilitat.

El Pacte d'alcaldes/esses compromet als municipis adherits a aconseguir els
objectius comunitaris de reducció de les emissions de gasos d'efecte hivernacle mitjançant actuacions relacionades amb l'eficiència energètica i les fonts d'energies renovables.

Representa una eina per implicar els governs locals en el compliment dels objectius contra el canvi climàtic de la Unió Europea per aconseguir els tres 20:
La reducció del 20% dels GEH incrementant en un 20% l'eficàcia energètica i amb una contribució d'un 20% d'energies renovables.

A què es compromet el municipi?

  1. A superar la reducció d'emissions de GEH (Gasos amb Efecte d'Hivernacle) en més d'un 20% l'any 2020 als àmbits on té competència.
  2. A elaborar, en el termini d'un any, un PAES que inclogui un inventari d'emissions i un conjunt d'accions.
  3. A presentar cada dos anys un informe de seguiment del PAES a la Direcció General de Transport i Energia de la CE.
  4. A organitzar activitats dedicades a l'energia i al Pacte (dia de l'Energia).

 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: