|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Govern Obert

XERRADES - DEBAT, PARLEM DE PARTICIPACIÓ I QUALITAT DEMOCRÀTICA

Es preveuen 2 sessions obertes (els dies 7 i 29 d'abril de 2014) per tractar els aspectes clau del nou Reglament de Govern Obert i Participació de Cardedeu. L'objectiu és conèixer millor el tema i compartir idees.

De les xerrades-debat s'elaborà un informe que recollirà el resultat dels debats i que es publicarà en aquest espai web ("Informes dels debats i aportacions ciutadanes") i contribuirà a l'elaboració del nou Reglament.

Xerrada-debat "Transparència i informació pública"

La primera xerrada serà el dilluns dia 7 d'abril de 2014 a les 19.30 h a la Tèxtil Rase, i tractarà de la Transparència i la Informació Pública. La sessió començarà amb la intervenció de Teresa Puig, experta en polítiques de participació municipals, i posteriorment hi haurà un debat a l'entorn de què podria fer Cardedeu per millorar en aquest àmbit.

Es parlarà de:
- Quina informació és de tots i quina és pública?
- Com ens afecta la transparència a les entitats i als ciutadans?
- Quin és el paper d'un ajuntament com el de Cardedeu en una societat cada cop més digital?

*A la dreta d'aquestes línies hi podeu trobar la presentacíó que s'ha utilitzat durant aquesta xerrada, així com l'informe que recull els resultats del debat.

Xerrada-debat "Les diferents formes de participar a la vila"

La segona xerrada serà el dia 29 d'abril de 2014 a les 19.30 h i tractarà sobre Les diferents formes de participar a la vila. Per això es comptarà amb la participació de Fernando Pindado, advocat i expert en polítiques públiques i qualitat democràtica, gerent de l'Ajuntament de Premià de Mar i membre de la CONFAVC.

Es parlarà de:

- És útil la participació dels ciutadans?
- Quines són les principals formes de participació a nivell local?
- Què són els canals de consulta i els canals d'iniciativa ciutadana?
- Com seria un procés de debat públic amb garanties?

Si tens interès en rebre la programació de les xerrades-debat a la teva adreça de correu electrònica, envia'ns les teves dades a participacio@cardedeu.cat

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: