|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Govern Obert

QUÈ ÉS EL GOVERN OBERT?

Parlem de Govern Obert per referir-nos a un canvi de model en les administracions públiques, una nova manera de governar i de treballar des de l'organització municipal que situa en el seu centre a la ciutadania.

Apostar per un govern obert significa ser més transparent, accessible, i capaç de connectar les capacitats de les organitzacions, les entitats i els ciutadans i ciutadanes.

És un model on l'administració informa, obre i comparteix el seu coneixement, escolta a la ciutadania, hi conversa i cerca la seva col·laboració, fomentant un major ús de les noves tecnologies. El Govern Obert es basa en tres grans principis:

  • Transparència
  • Participació
  • Col·laboració

A la dreta d'aquestes línies hi podeu trobar el document que es va projectar durant la presentació de Govern Obert i Pressupostos 2013-2014.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: