|  Mida text
Inici Imatge decorativa Āmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informaciķ municipal Imatge decorativa Serveis i trāmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Govern Obert

Elaboraciķ del Reglament de Govern Obert i Participaciķ

La implementació del Govern Obert contempla l'elaboració del Reglament de Govern Obert i Participació. La mateixa elaboració del Reglament es fa mitjançant un procés participatiu que implica ciutadania, tècnics municipals i polítics.

A la dreta d'aquestes línies hi trobareu els documents amb les preguntes i les propostes de punts del reglament a debatre, així com els resultats de les sessions de debat.

Dins el procés d'implementació de Govern Obert els dies 17 de juny i 8 de juliol de 2014 s'han fet dues sessions de debat per a l'elaboració del nou Reglament de Govern Obert i Participació de Cardedeu. Les sessions, que estan dirigides a la ciutadania en general, han tractat, a partir de preguntes concretes i propostes de reglament, els següents temes (entre d'altres):

-Dret d'accés a la informació pública

-Continguts del Portal de la Transparència

-Rendició de comptes

-Canals de participació ciutadana (propostes, sol·licituds...)

-Consells Municipals

En cas de no poder assistir a les sessions, també es poden fer aportacions a través de la OAC o del correu participacio@cardedeu.cat.

Adreces i telčfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la colˇlaboraciķ de: