|  Mida text
Inici Imatge decorativa Āmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informaciķ municipal Imatge decorativa Serveis i trāmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Govern Obert

UN CANVI DE MODEL PER MILLORAR LA QUALITAT DEMOCRÀTICA

Són molts els canvis i les circumstàncies socials i polítiques que s'han donat els darrers anys que ens porten a repensar els mecanismes de participació ciutadana: l'allunyament de la ciutadania envers la política, l'esgotament de les fórmules i espais tradicionals de participació, el creixement de nous moviments socials i de noves formes d'accedir a la informació i prendre part en els temes públics.

Pensem que al món local hem d'afrontar els reptes que aquests canvis ens plantegen i per això creiem que és el moment de canviar model de participació a Cardedeu, recollint la trajectòria històrica de la vila i al mateix temps obrint-lo perquè es puguin escoltar totes les veus. Volem iniciar un nou model de governança, de relació entre ajuntament i ciutadania, més transparent, més obert i més eficaç, d'acord amb els temps que vivim: el Govern Obert.

Perquè aquest projecte es pugui dur a terme amb èxit necessita de la implicació de tots nosaltres: representants polítics, treballadors/es municipals, entitats i ciutadania no associada. Us proposem prendre-hi part activament. Per fer-ho, en aquest espai web podreu trobar tota la informació però si teniu qualsevol dubte ens el podeu fer arribar a través del correu electrònic participacio@cardedeu.cat o al telèfon 93 846 18 27 (Mercè).

Quin és el resultat esperat?

Aquesta nova manera de fer i relacionar-se es concretarà en un Reglament de Govern Obert i Participació Ciutadana que es redactarà com a culminació del procés.

Adreces i telčfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la colˇlaboraciķ de: