Imatge decorativa  | 
 |  Mida text
Inici Imatge decorativa

Govern Obert

UN CANVI DE MODEL PER MILLORAR LA QUALITAT DEMOCRÀTICA

Són molts els canvis i les circumstàncies socials i polítiques que s'han donat els darrers anys que ens porten a repensar els mecanismes de participació ciutadana: l'allunyament de la ciutadania envers la política, l'esgotament de les fórmules i espais tradicionals de participació, el creixement de nous moviments socials i de noves formes d'accedir a la informació i prendre part en els temes públics.

Pensem que al món local hem d'afrontar els reptes que aquests canvis ens plantegen i per això creiem que és el moment de canviar model de participació a Cardedeu, recollint la trajectòria històrica de la vila i al mateix temps obrint-lo perquè es puguin escoltar totes les veus. Volem iniciar un nou model de governança, de relació entre ajuntament i ciutadania, més transparent, més obert i més eficaç, d'acord amb els temps que vivim: el Govern Obert.

Perquè aquest projecte es pugui dur a terme amb èxit necessita de la implicació de tots nosaltres: representants polítics, treballadors/es municipals, entitats i ciutadania no associada. Us proposem prendre-hi part activament. Per fer-ho, en aquest espai web podreu trobar tota la informació però si teniu qualsevol dubte ens el podeu fer arribar a través del correu electrònic participacio@cardedeu.cat o al telèfon 93 846 18 27 (Mercè).

Quin és el resultat esperat?

Aquesta nova manera de fer i relacionar-se es concretarà en un Reglament de Govern Obert i Participació Ciutadana que es redactarà com a culminació del procés.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: