|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Formació i ocupació

Jornada "Què fan les empreses amb el meu currículum?": 10 de desembre

El Servei Local d'Ocupació ha preparat la jornada "Què fan les empreses amb el meu currículum?" pel dijous 10 de desembre al Centre Cultural. Es tracta d'una jornada orientada a persones que estan en recerca activa de feina i també a empreses i orientadors. Els continguts versaran sobre com fer-se visible als ulls del seleccionador i també com funcionen els processos de selecció. Per a això es comptarà amb persones de recursos humans, experts en xarxes socials i en l'àmbit de les competències, així com amb algunes empreses i representants empresarials del territori.

Hi poden participar persones en recerca de feina, professionals de l'orientació laboral o empreses de qualsevol sector. Per participar-hi cal omplir el formulari que trobareu aquí sota.

Camp obligatori.
Camp obligatori.
Casella obligatoria.
Camp obligatori.
Camp obligatori.El format no és correcte.
Camp obligatori.
Casella obligatoria.
Avís sobre la protecció de dades personals

L'Ajuntament de Cardedeu incorporarà les dades facilitades per l'usuari en un fitxer de la seva titularitat degudament comunicat a l'Agència de Protecció de Dades. L'Ajuntament de Cardedeu no cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari. L'usuari podrà exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació u oposició, comunicant-ho per escrit a l'adreça postal o a la de correu electrònic de l'Ajuntament.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: