|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Formació i ocupació

Borsa de treball per a empreses

Si ets  empresa, entitat o particular, el Servei Local d'Ocupació de Cardedeu t'ofereix:

- Candidats de Cardedeu i rodalies per cobir  les necessitats de personal que tingueu en les vostres empreses. Us ajudarem  a definir les característiques i el perfil professional tenint  en compte  les vostres necessitats i us facilitarem els/les candidats que s'hi adaptin millor.

- Difusió de publicitat de les ofertes de treball per la recerca de candidat a traves de la xarxa Xaloc, una plataforma informàtica que la Diputació de Barcelona posa a disposició del municipis per a la intermediació laboral. Això  us permet  a les empreses trobar  els millors  candidats.

- Assessorament i informació sobre legislació laboral, sobretot en temes de contractació (persones amb discapacitats)

- Informació i assessorament sobre formació de treballadors.

Aquest  serveis  són públics i gratuïts; gràcies a la xarxa Xaloc ( Diputació de Barcelona) i el treball d'assessorament continuat amb les persones que estan en recerca de feina inscrita  en el nostre servei , podem  facilitar currículums  de forma àgil i ràpida. estalviant-vos  temps  i gestions.

Garantim la privacitat de les dades de les empreses i fer  la intermediació de les ofertes amb total confidencialitat.

Als enllaços de la dreta podeu visualitzar diferents vídeos informatius editats per la Diputació de Barcelona on s’explica amb més detall el funcionament de la Xarxa Xaloc.

Si necessiteu  personal o contactar amb la borsa de treball us podeu posar en contacte amb Csetc

Telèfon 93844 43 02 o correu dolorshb@cardedeu.cat


Altres serveis que ofereix l’ajuntament a les empreses

El CSETC és l’àrea de l’Ajuntament encarregada d’assessorar els emprenedors i les empreses en aspectes com la gestió empresarial o la implementació de les noves tecnologies. Podeu consultar la web del CSETC a l'enllaç adjunt.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: