|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Esports

PROES

Programa de promoció Esportiva per a tots els nens i nenes de P5 fins a 5è de primària de les escoles públiques de Cardedeu. Aquest programa té com a objectiu incrementar la participació esportiva i crear una major difusió i educació en valors per l'adquisició d'hàbits saludables. 

CROS PRIMÀRIA CICLE INICIAL I MITJÀ

Em plau presentar-vos la nova etapa del cros escolar de les escoles públiques de Cardedeu, organitzat pel Patronat d’Esports. Després de rebre els suggeriments de les escoles  respecte a altres celebracions del cros, hem intentat canviar tots aquells continguts que no s’adaptaven a la pedagogia dels seus centres i així establir una activitat que sigui el més rica possible pel creixement personal dels seus alumnes. Mitjançant aquesta nova tendència, volen evitar les desigualtats i fomentar la pràctica esportiva de caràcter de lleure. Estem segurs que podrem arribar a potenciar la cohesió social de totes cinc escoles i garantir el foment d’ una vida més saludable a través de l’esport.

 

La nova orientació del cros escolar d’aquest curs serà la següent:

 

·        Serà de caràcter no competitiu.

·        Hi haurà una limitació dels participants. Només participaran alumnes de cicle inicial i mitjà.

·        Hi haurà una limitació de participants a cada cursa. Aproximadament participaran uns quaranta.

·        No s’establirà cap classificació.

·        Les distàncies en metres seran les mateixes que altres anys.

·        Volem que sigui una activitat de caràcter trobada. Creiem que és essencial per tal d’establir connexions de tota la comunitat educativa del municipi (cicle inicial i mitja).

·        Hi haurà un servei d’ambulància.


Data curs 2016-17: 10 de Febrer de 2017 

SORTIDA AL CORREDOR

El Patronat d'Esports organitza una passejada al Corredor per a tots els nens i nenes de 6è de primària amb l'objectiu de fomentar la pràctica del senderisme entre la població escolar del municipi. L'itinerari trascorre per comodes camins i sense garie desnivell. El recorregut total és de 15 quilòmetres.

Data curs 2016-17: 3 de Març de 2017.

TROBADES ESPORTIVES

El Patronat d'Esports organitza unes trobades esportives puntuals per a tots els nens i nenes de les escoles públiques de primària amb la finalitat de poder fer un treball interescolar de valors a través de l'esport.

Dates:

Trobada 6è primaria dia 25 Novembre de 2016
Trobada 2n primària dia 7 de Juny de 2017
Trobada 4t primària dia 5 de Juny de 2017
Trobada 5è primària dia 12 de Juny de 2017

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: