|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Educació

ESPAI DE DEBAT EDUCATIU

L'Espai de Debat Educatiu (EDE) és un projecte hereu de la Xarxa d'Infància i Adolescència.

Inicialment neix sota el lideratge de Mª Jesús Comellas, mestra i doctora en psicologia, i referent en el camp d'orientació familiar i escolar. I actualment aquest lideratge recau en l' Equip de Suport a la millora Educativa de Cardedeu, partint d'un plantejament municipal, i sempre respectant el context d'on s'eduquen nois i noies i on s'estableix el discurs entre adults. Es pretén implicar les persones que intervenen amb infants i joves de 0 a 18 anys.

L'EDE és un programa d'acompanyament a l'escolaritat i de suport a la funció educativa de les famílies. Amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona, l'EDE ofereix als professionals de l'educació i a les famílies la possibilitat de reflexionar i debatre aspectes importants de l'educació amb l'objectiu de consensuar criteris d'actuació i millorar la coherència educativa.

El projecte s'inicia amb la tria d'un tema educatiu de debat d'interès pels participants, en el qual es treballa i s'hi reflexiona. Acabat aquest treball de debat, es procedeix a materialitzar, a través d'una actuació concreta, les conclusions a què s'ha arribat. En aquesta actuació (que pot ser des d'una obra de teatre fins a l'organització d'una fira), es fa visible i es dóna a conèixer als veïns del municipi el que s'ha treballat, amb l'objectiu també d'implicar tota la comunitat de Cardedeu.

Actualment s'està treballant el tema de les Xarxes Socials.

Consulteu el projecte complet al costat d'aquestes línies.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: