|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Destaquem

Segell Inforparticipa 2017
Tauler d'anuncis i edictes
Calendari de recollida de residus
Plens en directe - TV Cardedeu en directe
Seu electrònica de l'Ajuntament de Cardedeu
Comunicació d'incidències a la via pública
Formació i tallers
Convocatòries de subvencions de l'Ajuntament de Cardedeu
Idees i projectes de canvi per un nou Cardedeu
Cinema Esbarjo
Teatre Auditori Cardedeu
Bústia de factures electròniques
Usuaris deixalleria
Pla educatiu d'entorn de Cardedeu
Farmàcies de guàrdia
Bus urbà de Cardedeu (BUC) i servei interurbà
Servei gratuït de recollida de trastos
Centre de Suport Empresarial i Tecnològic

Àmbits

Portal de la Transparència
Participació
A Cardedeu, el fort teixit associatiu és la garantia d'una ciutadania activa i compromesa, i d'un poble viu i amb identitat. Les més de 100 entitats i associacions de Cardedeu són el motor de la vila, i, any rere any, ens segueixen sorprenent amb noves idees i projectes cada vegada més ambiciosos.  
Cultura i Joventut
Apropar l'Institut Municipal de Cultura, la seva oferta cultural, i la de les entitats que en formen part a la població de Cardedeu, de forma senzilla, directa i amena.Joventut elabora polítiques transversals per donar resposta a les necessitats dels joves en aquesta etapa de la vida, vetallant pels seus drets com a ciutadans i garantint la igualtat d'oportunitats entre ells.
Museu
Medi Ambient
Medi Ambient és una àrea de treball transversal que està amb contacte amb diferents departaments municipals. Té com a objectiu promoure, satisfer i sensibilitzar la ciutadania en temes de medi ambient i sostenibilitat, a més de tenir cura del manteniment i neteja dels espais públics del municipi.
Esports
Des del Patronat d'Esports treballem per donar uns serveis esportius, ja siguin de formació, de lleure o d'esport de competició, per tal de que els ciutadans/es de Cardedeu puguin adquirir hàbits saludables que perdurin al llarg de la seva vida.
Acció Social
Els Serveis socials bàsics atenen la ciutadania de forma personalitzada, amb l'objectiu de garantir les necessitats bàsiques, millorar el benestar social i afavorir la inclusió de les persones, especialment si es troben en situació de risc social o d'exclusió. Oferim atenció, orientació i assessorament sobre els serveis i prestacions als quals es pot accedir. Per aprofundir en les ...
Imatge de C10 Serveis i Manteniments
C10 Serveis i Manteniments
C10 és una societat constituïda el dia 29 de juliol de 2016, que té com a objecte social la prestació de serveis susceptibles de ser prestats per les entitats locals en el marc de les seves competències. L'Ajuntament de Cardedeu n'és soci únic. La Junta d'accionistes d'aquesta societat està formada pels membres del Ple, de manera que es garanteix un absolut control per part dels regidors i ...
Educació
La regidoria d'Educació parteix d'un plantejament del concepte de l'educació transversal, global i sistèmic. L'educació es basa en el creixement de la persona al llarg de la seva vida en totes les seves dimensions: personal, acadèmica, professional i social. Per això els nostres eixos de treball se centren en diverses actuacions, coherents amb aquest plantejament.
Formació i ocupació
En aquest espai trobareu les activitat que es realitzen en matèria de Formació i Ocupació, amb l'objectiu de millorar l'accés al mercat de treball de les persones que estan en recerca de feina, així com facilitar a les empreses candidatures que s'ajustin a les ofertes de treball que puguin fer arribar al servei.
Desenvolupament local
Des del Servei de Promoció Econòmica treballem per la dinamització dels sectors econòmics i de serveis del municipi per enfortir i facilitar la millora de la competitivitat tant dels Mercats Municipal com el del dilluns, el Comerç, les Fires així com de les empreses i emprenedors.  
Salut
La regidoria de Salut està integrada a l'Àrea de Drets Socials. El nostre objectiu és protegir la salut de les persones, per això promovem estils de vida saludables i ho fem mitjançant diferents programes de salut. També vetllem per un entorn saludable, per això fem vigilància dels establiments d'alimentació i controlem els factors ambientals.
Policia Local
El cos de Policia de Cardedeu és un dels encarregats de vetllar pel lliure exercici dels drets i llibertats de les persones al nostre municipi i alhora fer complir les normes de convivència acordades pels ciutadans de Cardedeu a través dels seus representants.Les dones i homes que formen part de la Policia del nostre poble són, a més, l'element central en la gestió de la seguretat dels cardedeuencs.
Igualtat
Els objectius de la Regidoria d'Igualtat són fomentar la igualtat entre homes i dones, així com la defensa dels drets de les persones LGTBI. Treballem per a que la plena igualtat sigui real i efectiva en la vida diària de la ciutadania, incorporant la mirada feminista a l'acció de govern i a totes les polítiques públiques.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: