|  Mida text
Inici Imatge decorativa Āmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informaciķ municipal Imatge decorativa Serveis i trāmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Desenvolupament local

MERCAT DELS DILLUNS

Tot els dilluns de l'any, excepte el dilluns de la Festa Major, el centre de la nostra vila s'omple de parades de marxants. Des de dos quarts de nou del matí fins a dos quarts de dues del migdia, més de 70 parades es distribueixen pels carrers i places.

Hi podeu trobar fruita, flors, joguines, fils i llanes, sabates, complements ..... i una gran varietat de botigues de roba: de dona, d'home,  per a joves, per a infants i nadons, roba interior i pijames, roba amb talles grans,...roba per a la llar. En definitiva, és pràcticament impossible no trobar allò que necessiteu.

CANVI D'UBICACIĶ DE PARADES PER LES OBRES

ATENCIÓ!

Amb motiu de la realització de les obres d'ampliació de la zona de vianants de la Vila, les parades afectades canvien la seva ubicació.

Per aquest motiu, les parades que normalment estan situades a la Carretera de Cànoves, en el tram Carrer de Lluís Llibre des de la Carretera de Cànoves a Carrer Cervantes i a la part superior de la plaça de l'Església, s'han canviat de lloc. Són un total de 15 parades.

Algunes s'han distribuit en els espais disponibles dins del recorregut actual del mercat: al Carrer del Doctor Klein entre el Carrer de Sant Eloi i el Carrer Montseny; al Carrer de Cervantes entre el Carrer de Lluís Llibre i Carrer del Doctor Klein.

La resta de parades s'han ubicat en els carrers i places més properes a les que ja s'ocupen cada dilluns. Són:

- Carrer de Lluís Llibre (entre Carrer de Cervantes i Plaça de Francesc Macià).

- Plaça de Francesc Macià (part inferior)

- Plaça de Sant Corneli.

Per aquest motiu, fins a la finalització de les obres, tots els dilluns, entre les 6 i les 16 hores, aquests nous espais, quedaran tallats al trànsit i no hi estarà permès l'aparcament, tal i com passa a la resta de les zones afectades per la realització del mercat. 

Us demanem disculpes per les molèsties que això us pugui ocasionar.

Podeu trobar més informació al taulell d'anuncis de l'ajuntament:

https://tauler.seu.cat/pagDetall.do?idEdicte=108926&idens=804620002

 

NOVA ORDENANĮA DEL MERCAT DE VENDA NO SEDENTĀRIA (MERCAT SETMANAL)

En la sessió del Ple del passat 27 d'abril es va aprovar inicialment el redactat de la nova ordenança del mercat de venda no sedentària.

Aquest document estarà en exposició pública durant 30 dies hàbils des de l'endemà de la seva publicació en el Diari Oficial de la Generalitat per tal que totes aquelles persones interessades puguin formular les al·legacions que creguin oportunes. Si és el cas, aquestes s'hauran de presentar al registre de l'Ajuntament abans de la finalització de l'esmentat període.

 

Adreces i telčfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la colˇlaboraciķ de: