|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Desenvolupament local

COMERÇ

Els carrers de Cardedeu configuren un centre comercial urbà atractiu i amable. Hi trobareu més de 300 comerços al vostre servei; comerços que combinen tradició i modernitat i que segur que donen resposta a les vostres necessitats. El comerç de Cardedeu participa de forma molt activa en la vida de la ciutat.

Des del Servei de Promoció Econòmica treballem per la dinamització del sector comercial i de serveis del municipi i per enfortir i millorar la competitivitat d'aquest.

  • Informem i assessorem als comerciants sobre implantació i promoció comercial, ajuts i subvencions i normativa.
  • Impulsem programes de dinamització comercial amb la col.laboració de les associacions de comerciants
  • Organitzem accions de formació orientades a l'actualització de coneixements per una modernització de l'activitat comercial

Cardedeu compta amb una associació de comerciants: La Unió de Botiguers i Comerciants de Cardedeu, que realitzen diverses activitats de dinamització comercial.Contacta amb nosaltres:

Ivet Parera Coll
Tècnica de Dinamització Econòmica
T. 93 844 43 02 - 93 844 40 04
a/e: ivetpc@cardedeu.cat // dinamitzacio@csetc.cat

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: