|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Cultura i Joventut

Creu de Sant Jordi per al Viver de Bell-lloc

El Ple de l’Ajuntament de Cardedeu ha aprovat sol·licitar a la Generalitat de Catalunya l’atorgament de la Creu de Sant Jordi a l’entitat Associació per a la Integració Social del Deficient (AISD) Viver de Bell-lloc, l’entitat que fa 30 anys treballa de manera exemplar per a la integració social i laboral de persones amb discapacitat.

La Creu de Sant Jordi és el màxim distintiu amb el que la Generalitat de Catalunya reconeix els mèrits d’aquelles persones i entitats que, com el Viver de Bell-lloc, han destacat notablement per la seva tasca cívica i social.

AISD treballa des de 1982 per a la inserció laboral i social de persones amb qualsevol tipus de deficiència. Al llarg de tots aquests anys s’ha convertit en un referent per a la integració de persones amb discapacitat del Vallès Oriental, i molt especialment de Cardedeu, donant exemple i demostrant fins a on pot arribar una entitat amb un fort compromís cívic i social.

AISD Viver de Bell-lloc és d’aquelles entitats imprescindibles, que des de l’esforç i la il·lusió ha desenvolupat una immensa i impagable tasca al servei de Cardedeu. No podem més que sentir-nos orgullosos de comptar amb una entitat com aquesta en el nostre poble.

Per tot això, demanem la col·laboració de la ciutadania per a sol·licitar que la Generalitat de Catalunya atorgui la Creu de Sant Jordi a l’entitat AISD Viver de Bell-lloc.

Al costat d’aquestes línies trobareu fulls per a la recollida de signatures, que us podeu descarregar i fer arribar a l’Ajuntament de Cardedeu, o bé trucar per telèfon al 93 844 40 04 perquè les vinguem a recollir (Pilar o Ester).

També trobareu l’enllaç a una pàgina web on es pot signar digitalment amb signatura electrònica.

La recollida de signatures finalitzarà el 17 de gener de 2014.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: