|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Consistori

Enric Olivé i Manté (ERC) - Alcalde

a/e: enricom@cardedeu.cat

 • Regidor de Seguretat Ciutadana
 • Regidor d'Hisenda
 • Regidor de Gent Gran

Biografia:

Nascut a Cardedeu el 1965

És llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona (UB), màster en dret tributari (INESE) i format en altres temes específics del dret pel Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Ha treballat a l’assessoria jurídica del Banc de Sabadell com a cap gestor d’expedients judicials de la Direcció Regional de Barcelona entre els anys 1991 i 1998. El 1998 passa a Sabadell Banca Privada com a cap dels serveis jurídics, sent alhora secretari del Consell d’Administració entre els anys 2002 i 2006. Des del 2006 és soci director del despatx d’advocats Segarra i Olivé Advocats Associats, SCP.

Membre actiu en diferents clubs i associacions esportives de Cardedeu.

Va formar part de les llistes electorals d’ERC a les eleccions municipals a Cardedeu els anys 2007 i 2011 com a independent.

Règim de dedicació Parcial: 80%

Retribució bruta anual: 40.000€

 

Benet Fusté Espargaró (CUP) - 1r tinent d'alcalde

a/e: benetfe@cardedeu.cat

 • Regidor de Fiscalitat
 • Regidor d'Habitatge

Biografia:

Nascut a Cardedeu el 1979

És llicenciat en sociologia, especialitzat en polítiques socials i desigualtats. Ha treballat en diferents empreses i entitats del tercer sector, però ja fa poc més de deu anys que va començar a treballar a l'administració pública, primer a la Generalitat, analitzant les desigualtats intergeneracionals a l'Observatori Català de la Joventut i actualment a la Diputació de Barcelona, gestionant polítiques d'habitatge i d'inclusió social. 

A Cardedeu ha estat implicat en diferents entitats i associacions, des de l’Ateneu Popular de Cardedeu, fins al Garitu, passant per la Plataforma Salvem Vilalba, els diables, o la televisió local. Actualment és membre de l'Associació de Famílies de Can Manent.

Ha participat en diferents organitzacions d'esquerres i llibertàries des que estudiava secundària. Actualment milita a la CUP i a la CGT.

Retribució bruta anual: Indemnitzacions

 

Joan Masferrer i Sala (ERC) - 2n tinent d'alcalde

a/e: joanms@cardedeu.cat

 • Regidor d'Urbanisme i Espai Públic
 • Regidor d'Obres i Serveis
Biografia:

Nascut a Cardedeu el 1976.

És enginyer de telecomunicacions, especialitzat en imatge i so. Ha treballat com a director tècnic i enginyer en diferents empreses del sector audiovisual, i actualment treballa d'enginyer com a professional autònom.

A Cardedeu, ha estat membre de diferents entitats i associacions, algunes d'esportives com el bàsquet i l'handbol, i posteriorment ha col·laborat amb la televisió local i amb la comissió de Festa Major, a més de participar activament en tot el món cultural i associatiu de la vila.

Va ser tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Cardedeu el 2005, 2006 i 2009, en dos governs diferents, i alcalde de Cardedeu del juny de 2007 a l'agost de 2008, després de presentar-se com a cap de llista a les eleccions municipals del 2007. Durant tots aquests anys va liderar diferents regidories del municipi, especialment de l'àmbit territorial, com urbanisme, i obres i serveis, entre d'altres, a més de ser conseller del Consell Comarcal i membre de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona.

Ha estat present a les llistes electorals del municipi sempre en la candidatura d'ERC, partit del qual és militant des del 2003.

Règim de dedicació Exclusiva: 100%

Retribució bruta anual: 30.000€

Laia Muñoz Casanovas (CUP) - 3a tinenta d'alcalde

a/e: laiamc@cardedeu.cat

 • Regidora d'Acció Social
 • Regidora de Salut
 • Regidora d'Immigració

Biografia:

Nascuda a Terrassa el 1983.

És llicenciada en ciències polítiques i de l’administració per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i màster en gestió de la immigració per la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Treballa al Servei d’Orientació i Acompanyament per a Persones Immigrades de l’Ajuntament de Barcelona.

Va col·laborar en els seus inicis amb l’Associació Cultural l’Esquellot. El 2005 s’implica en la campanya contra la Constitució europea i, durant els anys que viu a Barcelona, participa en el col·lectiu Telèfon Roig, espai de promoció de la cultura crítica i la teoria política alternativa.

Forma part del projecte polític de la CUP des del 2013.

Règim de dedicació Exclusiva: 100%

Retribució bruta anual: 30.000€

 

Rafel Caballeria i Perramon (ERC) - 4t tinent d'alcalde

a/e: rafelcp@cardedeu.cat

 • Regidor de Desenvolupament de l'Organització i Transparència
 • Regidor d'Esports

Biografia:

Nascut a Granollers el 1965.

És diplomat en gestió i administració pública, llicenciat en comunicació audiovisual i amb estudis del grau d’humanitats. Té formació i coneixement sobre gestió de subvencions, procediment administratiu, gestió de continguts web i comunicació política, i migracions internacionals.

Ha treballat els darrers 29 anys a la Generalitat de Catalunya, en els departaments de Salut i Ensenyament, i els darrers 20 en la Direcció de relacions exteriors del Departament de la Presidència. Ha estat responsable d’internacionalització de les entitats catalanes i actualment és responsable de l’Àrea de les Comunitats Catalanes de l’Exterior.

És membre de les sectorials d’Administracions Públiques i Justícia, Cooperació al Desenvolupament, i Internacional i Unió Europea d’ERC.

Règim de dedicadió Exclusiva: 100%

Retribució bruta anual: 30.000€

 

Marta Cordomí i Forns (CUP) - 5a tinenta d'alcalde

a/e: martacf@cardedeu.cat

 • Regidora de Medi Ambient
 • Regidora de Cultura
 • Regidora de Comunicació i Relacions Institucionals
Biografia:

Nascuda a Cardedeu el 1983.

És llicenciada en sociologia per la Universitat de Barcelona (UB) i especialitzada en poblacions urbanes i polítiques públiques per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Màster en gestió cultural per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Ha treballat com a coordinadora en el sector de l'educació en el lleure i el turisme familiar, i també en projectes de dinamització territorial i comunicació corporativa a l'empresa. Ha col·laborat a la revista D'aquí, amb articles de caire cultural, agenda o entrevistes.

Membre fundadora de la Colla Bastonera de Cardedeu i de l'Associació Cultural l'Esquellot. Membre de la Plataforma Salvem Vilalba i col·laboradora del col·lectiu El Garitu des del 2005.

Militant de l'assemblea de la CUP de Cardedeu des de la seva creació el 2007. Regidora de la CUP des del gener de 2011 (legislatura 2007-2011) i regidora durant tota la legislatura 2011-2015.

Règim de dedicació Exclusiva (fins el dia 25/01/2018): 100%

Règim de dedicació Parcial (a partir del dia 26/01/2018): 50%

Retribució bruta anual dedicació Exclusiva: 30.000€

Retribució bruta anual dedicació Parcial: 15.000€

Núria Hernández i Gil (ERC)

a/e: nuriahg@cardedeu.cat

 • Regidora de Formació i Ocupació
 • Regidora de Desenvolupament Econòmic Local

Biografia:

Nascuda a Tarragona el 1972.

És llicenciada en psicologia, especialitzada en la vessant organitzativa, postgrau en recursos humans i màster en direcció de comunicació empresarial i institucional.

En la seva trajectòria professional ha adquirit experiència en recursos humans i en projectes de formació, comunicació i web. En els darrers 8 anys ha treballat com a tècnica en projectes de dinamització econòmica i desenvolupament local, relacionat amb les àrees de ciutadania (ocupació, orientació i formació), empresariat, turisme i comunicació. També ha coordinat projectes transversals europeus.

Règim de dedicació Parcial: 26,6%

Retribució bruta anual: 20.000€

 

Isabel Sallés i Gel (ERC)

a/e: isabelsg@cardedeu.cat

 • Regidora d'Educació

Biografia:

Nascuda a Cardedeu el 1978.

És llicenciada en comunicació audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i té el Certificat d’Aptitud Pedagògica (CAP) expedit per la mateixa universitat.

Ha treballat a l’Ajuntament de Cardedeu com a responsable de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de 2007 a  2012 i també com a suport administratiu en l’àrea de serveis personals, majoritàriament a la regidoria de Formació. Durant aquests anys ha estat també la representant de l’Ajuntament de Cardedeu en la permanent de la Comissió de Garanties d’Admissió (Vallès Oriental 9).

Règim de dedicació Parcial: 13,3%

Retribució bruta anual: 10.000€

 

Hug Lucchetti Barba (CUP)

a/e: huglb@cardedeu.cat

 • Regidor d'Igualtat
 • Regidor de Participació
 • Regidor de Joventut
Biografia:

Nascut a Barcelona el 1980.

És llicenciat en sociologia i tècnic superior en integració social.

La seva experiència professional s'ha centrat en la intervenció social en diferents especialitats: pobresa, inserció laboral o joventut i adolescència. Actualment és treballador públic al Servei d'Ocupació de Catalunya.

Participa en la Festa Major Autogestionada El Polvorí, Endavant i col·labora amb el projecte del Casino Popular. Ha participat amb diferents nivells d'implicació en espais de lluita com la Plataforma Antifeixista, Comitè de Vaga, la PAH, la Marxa pels Drets Socials, "Jo també hi era" o Stop Pujades.

Té una llarga trajectòria política en moviments socials i de l'esquerra independentista des del 1996. Militant de la CUP de Cardedeu des del 2012. Afiliat al sindicat nacional i de classe COS (Coordinadora Obrera Sindical).

Retribució bruta anual: Indemnitzacions


Carme Mallorques i Pont (PDeCAT i Demòcrates de Catalunya)

mcarmenmp@cardedeu.cat

Biografia:

Nascuda a Lleida el 1960.
Té estudis de grau superior de tècnica de comptabilitat, fiscalitat i recursos humans. La seva experiència professional ha estat sempre vinculada a l'empresa privada, fent funcions de gestió de temes relacionats amb els seus estudis. 

De 2007 a 2015 ha estat regidora de l'Ajuntament de Cardedeu, assumint les regidories de Promoció Econòmica, Cultura, Joventut i Gent Gran.

Des de 2015 és vocal de la Comissió de la Fira de Sant Isidre de Cardedeu.


Marc Blanché i Xandri (PDeCAT i Demòcrates de Catalunya)

marcbx@cardedeu.cat

Biografia:

Nascut a Cardedeu el 1986. Llicenciat en història (UB) i postgraduat en lideratge i governança local (UAB).

Actualment treballa com a professor funcionari de Geografia i Història pel departament d'Ensenyament de la Generalitat.

En l'àmbit de Convergència des del 2007, té experiència de govern després d'ocupar les regidories de Formació i Ocupació, d'Educació i de Salut Pública en la passada legislatura 2011-15.

Molt vinculat els últims 20 anys a l'Agrupament Escolta Rocafort, entitat que ha presidit, també ha passat per diverses entitats de la vila i ha col·laborat en nombroses campanyes associatives i solidaries.


Jordi Nadal i Cantó (PDeCAT i Demòcrates de Catalunya)

jordinc@cardedeu.cat

Biografia:

Va néixer a Barcelona l'any 1976, i va venir a viure a Cardedeu l'any 2004. És casat i té dos fills.

Té estudis inacabats de Telecomunicacions a la Salle i d'Enginyeria Superior en Informàtica a la UPC. L'any 2004 va fundar la seva empresa, una consultoria informàtica amb seu a Cardedeu que actualment té 4 treballadors.

Associat del Partit Demòcrata desde la seva fundació, va ser militant de convergència de Cardedeu des del 2005.

És un dels membres fundadors del Canal República, una iniciativa de difusió d'informació contrastada a traves d'Internet. També col·labora amb l'AMPA del Mil·lenari i amb diverses associacions del poble.


José Ramón Hurtado i Castro (PSC)

a/e: jramonhc@cardedeu.cat

Biografia:

Nascut a Susquets (El Segrià) el 1957.

Viu a Cardedeu des del 1966 on va estudiar amb el mestre Comas. Als 14 anys comença a treballar també a Cardedeu, a Can Llamada i després a la Serralleria Pou fins als 25 anys. El 1982 arriba a la Confederació Hidrogràfica del Pirineu Oriental, actualment Aigües Ter-Llobregat, on encara treballa com a gestor d'obra.

Vinculat al CF Cardedeu des del 1969 ha estat jugador, entrenador i actualment és soci i membre de la comissió del centenari del club que s'ha de celebrar el 2016.

Membre del PSC de Cardedeu des del 2006, ha estat regidor de l'Ajuntament en les legislatures 2007-2011 i 2011-2015.

 

José Quesada Tornero (PSC)

a/e: joseqt@cardedeu.cat

Biografia:

Nascut a Barcelona el 1966.

És llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona (UB) i màster en estudis territorials i urbanístics per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC), Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Ha treballat a l’Ajuntament de la Roca del Vallès de 1990 a 2008, exercint, entre d'altres, les funcions de secretari, interventor i coordinador de l'Àrea de Territori i Medi Ambient.

Des del 2008 dirigeix l’Àrea de Serveis Territorials i Espai Públic de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

En el mateix Ajuntament, és membre del Consell d'Administració de l'empresa pública municipal Mollet Impulsa, SL, i en els darrers 4 anys també és membre del Consell Plenari del Consorci de Gallecs.

Montserrat Badia Serra (PSC)

a/de: montserratbs@cardedeu.cat

Biografia:

Nascuda a Barcelona el 1951, viu a Cardedeu des de 1956.

És professora d’EGB per la Universitat Autònoma de Barcelona, i té el títol de Mestra de Català. Va iniciar la seva vida professional el 1966 a la guarderia del Col·legi Lestonnac i després a l’Ajuntament de Cardedeu com administrativa, de 1968 a 1977. Al 1977 va entrar a l’escola a Santa Perpètua de Mogoda. Al 1990 va incorporar-se a l’Ajuntament de Mollet com a Cap de Cultura, on també va ser directora de Serveis Personals i directora gerent del Museu Abelló. A partir de 2004 i fins que es va jubilar al 2011, va ser cap de gabinet d’Alcaldia i responsable de Protocol, Imatge i Comunicació de l’Ajuntament de Granollers.

En la seva joventut va ser membre del GAT, del Carrilet i sòcia de l’Agrupació Sardanista. Actualment és membre d’Intermón Oxfam.

És regidora independent del Grup Municipal Socialista-CP a l’Ajuntament de Cardedeu des de l’octubre de 2017. L’any  2015 va formar part de la llista del PSC a les eleccions municipals amb el número 14.

Jordi Abad Tremps (GpC)

a/e: jordiat@cardedeu.cat

- El regidor no ens ha fet arribar el seu perfil i la trajectòria professional -

Pendent presa de possessió regidor/a (PP)

Càrrecs eventuals

L'Ajuntament de Cardedeu no disposa de cap càrrec eventual ni d'alta direcció en l'actual estructura organitzativa.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: