|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Consistori

Enric Olivé i Manté (ERC) - Alcalde

a/e: enricom@cardedeu.cat

 • Regidor de Comunicació i Relacions Institucionals
 • Regidor de Seguretat Ciutadana
 • Regidor d'Hisenda

Biografia:

Nascut a Cardedeu el 1965

És llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona (UB), màster en dret tributari (INESE) i format en altres temes específics del dret pel Col•legi d’Advocats de Barcelona.

Ha treballat a l’assessoria jurídica del Banc de Sabadell com a cap gestor d’expedients judicials de la Direcció Regional de Barcelona entre els anys 1991 i 1998. El 1998 passa a Sabadell Banca Privada com a cap dels serveis jurídics, sent alhora secretari del Consell d’Administració entre els anys 2002 i 2006. Des del 2006 és soci director del despatx d’advocats Segarra i Olivé Advocats Associats, SCP.

Membre actiu en diferents clubs i associacions esportives de Cardedeu.

Va formar part de les llistes electorals d’ERC a les eleccions municipals a Cardedeu els anys 2007 i 2011 com a independent.

 

Benet Fusté Espargaró (CUP) - 1r tinent d'alcalde

a/e: benetfe@cardedeu.cat

 • Regidor de Fiscalitat
 • Regidor d'Habitatge

Biografia:

Nascut a Cardedeu el 1979

És llicenciat en sociologia, especialitzat en polítiques socials i desigualtats. Ha treballat en diferents empreses i entitats del tercer sector, però ja fa poc més de deu anys que va començar a treballar a l'administració pública, primer a la Generalitat, analitzant les desigualtats intergeneracionals a l'Observatori Català de la Joventut i actualment a la Diputació de Barcelona, gestionant polítiques d'habitatge i d'inclusió social. 

A Cardedeu ha estat implicat en diferents entitats i associacions, des de l’Ateneu Popular de Cardedeu, fins al Garitu, passant per la Plataforma Salvem Vilalba, els diables, o la televisió local. Actualment és membre de l'Associació de Famílies de Can Manent.

Ha participat en diferents organitzacions d'esquerres i llibertàries des que estudiava secundària. Actualment milita a la CUP i a la CGT.

 

Joan Masferrer i Sala (ERC) - 2n tinent d'alcalde

a/e: joanms@cardedeu.cat

 • Regidor d'Urbanisme i Espai Públic
 • Regidor d'Obres i Serveis
Biografia:

Nascut a Cardedeu el 1976.

És enginyer de telecomunicacions, especialitzat en imatge i so. Ha treballat com a director tècnic i enginyer en diferents empreses del sector audiovisual, i actualment treballa d'enginyer com a professional autònom.

A Cardedeu, ha estat membre de diferents entitats i associacions, algunes d'esportives com el bàsquet i l'handbol, i posteriorment ha col·laborat amb la televisió local i amb la comissió de Festa Major, a més de participar activament en tot el món cultural i associatiu de la vila.

Va ser tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Cardedeu el 2005, 2006 i 2009, en dos governs diferents, i alcalde de Cardedeu del juny de 2007 a l'agost de 2008, després de presentar-se com a cap de llista a les eleccions municipals del 2007. Durant tots aquests anys va liderar diferents regidories del municipi, especialment de l'àmbit territorial, com urbanisme, i obres i serveis, entre d'altres, a més de ser conseller del Consell Comarcal i membre de la Comissió Territorial d'Urbanisme de Barcelona.

Ha estat present a les llistes electorals del municipi sempre en la candidatura d'ERC, partit del qual és militant des del 2003.

 

Laia Muñoz Casanovas (CUP) - 3a tinenta d'alcalde

a/e: laiamc@cardedeu.cat

 • Regidora d'Acció Social
 • Regidora de Salut
 • Regidora d'Immigració

Biografia:

Nascuda a Terrassa el 1983.

És llicenciada en ciències polítiques i de l’administració per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i màster en gestió de la immigració per la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Treballa al Servei d’Orientació i Acompanyament per a Persones Immigrades de l’Ajuntament de Barcelona.

Va col·laborar en els seus inicis amb l’Associació Cultural l’Esquellot. El 2005 s’implica en la campanya contra la Constitució europea i, durant els anys que viu a Barcelona, participa en el col·lectiu Telèfon Roig, espai de promoció de la cultura crítica i la teoria política alternativa.

Forma part del projecte polític de la CUP des del 2013.

 

Rafel Caballeria i Perramon (ERC) - 4t tinent d'alcalde

a/e: rafelcp@cardedeu.cat

 • Regidor de Desenvolupament de l'Organització i Transparència
 • Regidor d'Esports

Biografia:

Nascut a Granollers el 1965.

És diplomat en gestió i administració pública, llicenciat en comunicació audiovisual i amb estudis del grau d’humanitats. Té formació i coneixement sobre gestió de subvencions, procediment administratiu, gestió de continguts web i comunicació política, i migracions internacionals.

Ha treballat els darrers 29 anys a la Generalitat de Catalunya, en els departaments de Salut i Ensenyament, i els darrers 20 en la Direcció de relacions exteriors del Departament de la Presidència. Ha estat responsable d’internacionalització de les entitats catalanes i actualment és responsable de l’Àrea de les Comunitats Catalanes de l’Exterior.

És membre de les sectorials d’Administracions Públiques i Justícia, Cooperació al Desenvolupament, i Internacional i Unió Europea d’ERC.

 

Marta Cordomí i Forns (CUP) - 5a tinenta d'alcalde

a/e: martacf@cardedeu.cat

 • Regidora de Medi Ambient
 • Regidora de Cultura
 • Regidora de Gent Gran
Biografia:

Nascuda a Cardedeu el 1983.

És llicenciada en sociologia per la Universitat de Barcelona (UB) i especialitzada en poblacions urbanes i polítiques públiques per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Màster en gestió cultural per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Ha treballat com a coordinadora en el sector de l'educació en el lleure i el turisme familiar, i també en projectes de dinamització territorial i comunicació corporativa a l'empresa. Ha col•laborat a la revista D'aquí, amb articles de caire cultural, agenda o entrevistes.

Membre fundadora de la Colla Bastonera de Cardedeu i de l'Associació Cultural l'Esquellot. Membre de la Plataforma Salvem Vilalba i col•laboradora del col•lectiu El Garitu des del 2005.

Militant de l'assemblea de la CUP de Cardedeu des de la seva creació el 2007. Regidora de la CUP des del gener de 2011 (legislatura 2007-2011) i regidora durant tota la legislatura 2011-2015.

 

Núria Hernández i Gil (ERC)

a/e: nuriahg@cardedeu.cat

 • Regidora de Formació i Ocupació
 • Regidora de Desenvolupament Econòmic Local

Biografia:

Nascuda a Tarragona el 1972.

És llicenciada en psicologia, especialitzada en la vessant organitzativa, postgrau en recursos humans i màster en direcció de comunicació empresarial i institucional.

En la seva trajectòria professional ha adquirit experiència en recursos humans i en projectes de formació, comunicació i web. En els darrers 8 anys ha treballat com a tècnica en projectes de dinamització econòmica i desenvolupament local, relacionat amb les àrees de ciutadania (ocupació, orientació i formació), empresariat, turisme i comunicació. També ha coordinat projectes transversals europeus.


Isabel Sallés i Gel (ERC)

a/e: isabelsg@cardedeu.cat

 • Regidora d'Educació

Nascuda a Cardedeu el 1978.

És llicenciada en comunicació audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i té el Certificat d’Aptitud Pedagògica (CAP) expedit per la mateixa universitat.

Ha treballat a l’Ajuntament de Cardedeu com a responsable de l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) de 2007 a  2012 i també com a suport administratiu en l’àrea de serveis personals, majoritàriament a la regidoria de Formació. Durant aquests anys ha estat també la representant de l’Ajuntament de Cardedeu en la permanent de la Comissió de Garanties d’Admissió (Vallès Oriental 9).

 

Hug Lucchetti Barba (CUP)

a/e: huglb@cardedeu.cat

 • Regidor d'Igualtat
 • Regidor de Participació
 • Regidor de Joventut
Biografia:

Nascut a Barcelona el 1980.

És llicenciat en sociologia i tècnic superior en integració social.

La seva experiència professional s'ha centrat en la intervenció social en diferents especialitats: pobresa, inserció laboral o joventut i adolescència. Actualment és treballador públic al Servei d'Ocupació de Catalunya.

Participa en la Festa Major Autogestionada El Polvorí, Endavant i col•labora amb el projecte del Casino Popular. Ha participat amb diferents nivells d'implicació en espais de lluita com la Plataforma Antifeixista, Comitè de Vaga, la PAH, la Marxa pels Drets Socials, "Jo també hi era" o Stop Pujades.

Té una llarga trajectòria política en moviments socials i de l'esquerra independentista des del 1996. Militant de la CUP de Cardedeu des del 2012. Afiliat al sindicat nacional i de classe COS (Coordinadora Obrera Sindical).


Calamanda Vila i Borralleras (CiU)

a/e: calamandavb@cardedeu.cat

Biografia:

Nascuda a Artés (Bages) el 1955

Ha treballat i estudiat des dels 14 anys finalitzant els estudis superiors de psicologia el 1983. Entra llavors al cos de professors d'ensenyament secundari com a psicòloga i mestra de llengua i literatura catalana.

Catedràtica d'ensenyament secundari a l'IES Giola de Llinars del Vallès, on també va ser directora, des de 1997 a 2001. Cap de Servei de Planificació de Formació Professional a la Generalitat de Catalunya de 2001 a 2004 i impulsora de l'Escola d'Adults de Cardedeu, formada per voluntariat, de 1992 a 1995. També ha col•laborat amb diverses entitats lligades al món de l'ensenyament i dels joves.

Regidora a l'oposició des de 2003 fins el 2007 en la candidatura de CiU.

Alcaldessa de Cardedeu des de l'1 d'agost de 2008 al 13 de juny de 2015 per CiU. Durant l'última legislatura ha estat membre de l'executiu de l'Associació Catalana de Municipis presidint la representació de la Comissió Mixta Departament d'Educació i Entitats Municipalistes. 

 

Míriam Nogueras Camero (CiU)

a/e: miriamnc@cardedeu.cat

Biografia:

Nascuda a Dosrius el 1980.

Empresària i comunicadora. Actualment cursa postgrau en màrqueting digital i comerç electrònic. És copropietària d'una empresa del sector tèxtil especialitzada en filatures. Combina aquesta feina amb les noves tecnologies fent tasques de CM i SM.

És membre del comitè executiu del Cercle Català de Negocis i corresponsable de les relacions institucionals. Col•labora en diversos mitjans de comunicació i forma part de la plataforma novullpagar.cat.

 


Carme Mallorques i Pont (CiU)

a/e: mcarmenmp@cardedeu.cat

NO DISPONIBLE

José Ramón Hurtado i Castro (PSC)

a/e: jramonhc@cardedeu.cat

Biografia:

Nascut a Susquets (El Segrià) el 1957.

Viu a Cardedeu des del 1966 on va estudiar amb el mestre Comas. Als 14 anys comença a treballar també a Cardedeu, a Can Llamada i després a la Serralleria Pou fins als 25 anys. El 1982 arriba a la Confederació Hidrogràfica del Pirineu Oriental, actualment Aigües Ter-Llobregat, on encara treballa com a gestor d'obra.

Vinculat al CF Cardedeu des del 1969 ha estat jugador, entrenador i actualment és soci i membre de la comissió del centenari del club que s'ha de celebrar el 2016.

Membre del PSC de Cardedeu des del 2006, ha estat regidor de l'Ajuntament en les legislatures 2007-2011 i 2011-2015.

 

Glòria Pascual Molina (PSC)

a/e: gloriapm@cardedeu.cat

Biografia:

Nascuda a Cardedeu el 1973.

Va obtenir el graduat escolar i des dels 17 anys treballa en atenció al públic, durant 14 anys a l'establiment Paperots de Cardedeu i els últims 14 anys com encarregada de la Pastisseria l'Alzina també a Cardedeu.

És secretària de la Fira de Sant Isidre, secretària de l'associació de veïns de l'Estalvi i col•laboradora d'Onco Cardedeu.

 

José Quesada Tornero (PSC)

a/e: joseqt@cardedeu.cat

Biografia:

Nascut a Barcelona el 1966.

És llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona (UB) i màster en estudis territorials i urbanístics per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC), Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Ha treballat a l’Ajuntament de la Roca del Vallès de 1990 a 2008, exercint, entre d'altres, les funcions de secretari, interventor i coordinador de l'Àrea de Territori i Medi Ambient.

Des del 2008 dirigeix l’Àrea de Serveis Territorials i Espai Públic de l’Ajuntament de Mollet del Vallès.

En el mateix Ajuntament, és membre del Consell d'Administració de l'empresa pública municipal Mollet Impulsa, SL, i en els darrers 4 anys també és membre del Consell Plenari del Consorci de Gallecs.Jordi Abad Tremps (GpC)

a/e: jordiat@cardedeu.cat

NO DISPONIBLE

Jaime Gelada i Jiménez (PP)

a/e: jaimegj@cardedeu.cat

NO DISPONIBLE

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: