|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Agenda

Diumenge, 24 de febrer de 2019
VI Torneig Demanoenmano d'handbol
Cardedeu acull el VI torneig Demanoenmano d'handbol on hi participaran equips de persones amb discapacitat intel·lectual i/o mental .
Equips participants:
CH Sant Llorenç
CH Portugal
CH Cardedeu
CH Mataró
CH Obra social la Caixa
CH Igualada
CH Canovelles
CH Cerdanyola
CH Indizen Catalonia

Diumenge 24, de 9 a 17 h.
Està organitzat per l'Associació Demanoenmano, amb la col·laboració del Club Handol Cardedeu i l'Ajuntament de Cardedeu, que cedeixen instal·lacions, pistes, sales de reunions i material esportiu.

També hi col·laboren la Fundació Viver de Bell-lloc i la Fundació Lluisa Oller amb la cessió de furgonetes pels transports de l'equip convidat de Portugal.  

Durant el torneig hi haurà butifarrada solidària a la plaça de les Dones Treballadores, els beneficis de la qual van a l'Associació Demanoenmano

A més, del dissabte 23 es farà la taula rodona "Esport i discapacitat". Serà a la sala de reunions del Patronat d'Esports, a les 20 h. 
Lloc:  Pavelló i pista coberta
Horari:  a partir 9 h

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: