|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Agenda

Divendres, 25 de gener de 2019
Presentació del catàleg: "Why?" de Carme Solé Vendrell

La presentació anirà acompanyada d’una visita comentada de la mà de l’artista i per a conèixer de més a prop la seva obra així com la seva trajectòria.

Amb concert de músiques d’autor a càrrec de Jaume Escala.

Why? de Carme Solé Vendrell

En el marc del cicle Cardedeu amb l’Art Vigent, es pot visitar al MATBC l’exposició “Why? Carme. Pintures de Carme Solé Vendrell”, una mostra on l’artista reflexiona entorn els drets dels infants i davant les injustícies del món actual.

Why? Per què? és el que és pregunta l’artista en aquesta exposició on colpidors rostres de nens i nenes en són els protagonistes donant-los-hi veu davant els visitants i fent visible la vulneració dels seus drets. Uns quadres de grans formats que permeten a Carme Solé Vendrell comunicar millor les històries d’aquests nens i nenes que han patit la guerra, l’abús, l’èxode, la injustícia, etc.

A l’exposició s’hi presenta l’obra “La croada dels nens” que es veu per primer cop a Cardedeu.

“L’artista Carme Solé Vendrell ens mostra amb les seves obres uns rostres,  unes mirades, uns infants que es pregunten per què?
Pintures que al mateix temps que són plenes de dolçor, 
no volen amagar el traç del dolor i el sofriment.”
Jaume Escala

Lloc:  Museu Arxiu Tomàs Blavey
Horari:  19 h
Preu:  Activitat gratuïta

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: