|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Agenda

Divendres, 15 de desembre de 2017
Presentació catàleg Art Vigent 2017 " Sabala. Coneix-te a tu mateix"

Presentació del catàleg del Cicle Cardedeu amb l'Art Vigent 2017 acompanyada d'una visita comentada de la mà de l'artsita Sabala, per conèixer i dialogar amb ella i la seva obra.

Sabala. Coneix-te a tu mateix
Al MATBC

Una exposició de l'artista Sabala dins el Cicle Cardedeu amb l'Art Vigent on mostra, amb la seva obra les emocions quotidianes amb totes les seves imperfeccions per tal de provocar, amb ironia i sentit de l'humor, una emoció estètica, partint de la realitat i exagerant-la.
La pintura de Sabala es caracteritza per grans dones, amb grans nassos per on respiren i també pensen per així explicar, amb ironia, la seva quotidianitat.
Coneix-te a tu mateix mostra com de complicat pot ser saber qui és un mateix i com, un cop creiem que ho sabem, ja no ho som per la pròpia evolució que hem fet. Amb aquesta exposició, Sabala pretén resoldre pintant, tots aquells dubtes, pors i complexes que tenim nosaltres mateixos, per un cop compresa, explicar-la amb humor.

Lloc:  Museu
Horari:  19 h

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: