|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Agenda

Diumenge, 21 de maig de 2017
Premi d'honor Tomàs Balvey: Miquel Comas i Clusellas
El proper diumenge 21 de maig a les 12h, el Museu Arxiu Tomàs Balvey i Casal Dr. Daurella de Cardedeu celebra la setena edició del Premi d'Honor Tomàs Balvey.

Aquest guardó té per objectiu donar a conèixer les aportacions d'homes i dones que, de maneres molt diverses, han contribuït i contribueixen en la preservació i divulgació del patrimoni, aconseguint que el Museu de Cardedeu sigui un referent.

El premi, que està dotat amb una reproducció d'un pot dela farmàcia Balvey, feta per la ceramista cardedeuenca Rosa M. Viader, es lliura en un acte públic expressament convocat la setmana del 18 de maig que és el dia internacional dels museus.

Enguany el premi serà entregat a Miquel Comas i Clusellas, per la seva aportació en la recerca i la divulgació de la història de Cardedeu.

L'acte d'entrega del premi tindrà lloc a la Sala de les Columnes de l'Ajuntament de Cardedeu a les 12h i acabarà amb una copa de cava al jardí del museu.


Lloc:  Museu Arxiu Tomàs Balvey
Horari:  12 h

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: