|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Agenda

Dissabte, 17 de març de 2018
Píndoles d'escriptura. Escriptor intuïtiu VS Escriptor racional

Taller a càrrec d'Alba Dalmau Viure.
L'escriptura és un acte que està present en molts moments del nostre dia a dia. Les seves funcions són infinites: anotar, recordar, plasmar, explicar una història, expressar sentiments o, senzillament, crear. Allò que treballarem en  les píndoles d'escriptura dels dissabtes són precisament aquestes tres últimes funcions. Com explicar una història, filtrada pels nostres ulls, d'una manera original i que atrapi al nostre lector, perquè si bé és cert que tots sabem escriure, allò que diferencia un bon narrador d'un altre és COM escriu i no QUÈ escriu. Prova d'això és que, si fem una ullada a la literatura universal, ens adonarem que, al capdavall, la majoria de les històries que han passat a formar part de l'olimp de les obres mestres sovint no parlen d'històries extravagants o arguments únics i irrepetibles, sinó que es tracta d'històries convencionals explicades de manera extraordinària. Aquest serà, doncs, l'objectiu de les nostres píndoles!

Dissabte 17 de març (+ dissabte 14 d'abril):
Escriptor intuïtiu VS Escriptor racional. Com combatre el paper en blanc? Conèixer-se com a escriptor i tècniques de desbloqueig creatiu.
Sinopsi: no existeix una fórmula matemàtica per escriure. Hi ha els escriptors que escriuen des de la intuïció, deixant-se portar per la història; i els escriptors que abans de posar-se escriure han fet esquemes, sinopsis, fitxes de personatges... Quin tipus d'escriptor ets tu? Parlarem de les diferents tècniques i les posarem a prova per entendre com funciona el nostre jo-escriptor.

Els tallers de les píndoles consten de dues sessions. La primera sessió orientada a presentar les tècniques i posar-se a prova mitjançant petits exercicis. La segona per revisar, analitzar i avaluar els escrits que ha fet cadascú.
Inscripcions: mitjançant aquest formulari o a la Biblioteca Marc de Vilalba
Preu: 24€ les dues sessions


Lloc:  Biblioteca
Horari:  de 10 a 13h
Preu:  24 EUR

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: