|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Agenda

Diumenge, 18 de març de 2018
Música "Venim del nord, venim del sud" de l'Orquestra Terrassa 48
Dins el Festival Ressona. 

"Venim del Nord, venim del Sud, de terra endins, de mar enllà..." diu la lletra d'una cançó que ha restat en la ment de moltes persones... Si en fem una lectura molt àmplia, veiem que la humanitat realment està a tots els indrets, com també la necessitat humana de l'expressió com a comunicació i exteriorització de sentiments i sensacions.

Una expressió que sempre recull l'olor i el color de cada espai, de cada cultura, amb un rerefons igual per a tothom: l'expressió de sentiments, de sensacions, d'emocions... i potser és aquesta una de les grans riqueses i ensenyances de la humanitat.

El programa que us presentem està basat en aquest concepte: música escrita per a orquestra de corda per part de compositors d'arreu i basada en melodies populars de diferents indrets del planeta que ens acull. Una música rica i fresca en melodies, ritmes i, evidentment, colors que ens portaran a deixar viatjar la nostra imaginació i, esperem que també, els nostres sentits. Un viatge sonor per l'esperit nòrdic, la tradició musical del Caucas o la dels grans viatgers romanesos passant per sons africans, xinesos o de tradició llatinoamericana.

www.terrassa48.com

Direcció: Quim Térmens

Lloc:  Teatre Auditori Cardedeu
Horari:  18 h
Més Informació
Enllaç Compra d'entrades

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: