|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Agenda

Divendres, 16 de març de 2018
Concert de Clara Peya "Oceanes"

La pianista i compositora ens presentarà el seu últim treball. Clara Peya, pianista i compositora, és una de les creadores més originals i úniques que han aparegut en els darrers temps en l'escena musical del país. Artista hiperactiva, és cofundadora de la companyia de teatre, dansa i música en directe Les Impuxibles i ha compost múltiples músiques per a espectacles de teatre i dansa.

Al llarg de 12 anys de carrera musical, ha tret set discs amb el seu nom, comptant aquest darrer, Oceanes, que va presentar el 20 de gener de 2017, i que vol ser un homenatge a les dones que han passat per la seva vida, a través de l'aigua.

Amb el piano com a eix vertebrador de la seva música i amb una posada en escena molt cuidada en directe, Oceanes és el primer disc de la pianista que introdueix electrònica de textura i d'ambient de les mans de Panxii Badii.

Piano: Clara Peya
Veu: Anna Ferrer
Contrabaix i producció: Vic Molinerç
Bateria i percussions: Dídak Fernández
Lapsteel i electrònica: Dani Guijarro

Lloc:  Teatre Auditori Cardedeu
Horari:  21 h
Preu:  13 €
Més Informació
Enllaç Compra d'entrades

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: