|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Agenda

Divendres, 25 de maig de 2018
Concert "Actuem per la llibertat"
L'acte està organitzat per l'Assemblea Nacional Catalana de Cardedeu. La recaptació de les entrades (a 20 euros cada una) es destinarà com a donatiu a l'Associació Catalana de Drets Civils (ACDC), l'entitat creada per a donar suport als familiars de presos polítics i exiliats.

En la producció de l'espectacle s'ha comptat amb la complicitat organitzativa de la directora teatral Lurdes Barba, co-productora i directora d'altres espectacles singulars al Teatre Auditori Cardedeu com l'Homenatge a l'Ovidi Montllor (octubre 2015) o Refusats en solidaritat amb les persones refugiades (octubre 2016). En aquesta ocasió, ha fet equip organitzatiu amb l'actor cardedeuenc Oriol Genís.

A l'espectacle, que constarà d'esquetxos teatrals, dansa, recital de poesia i música en directe, hi intervindran una trentena d'actors i músics entre els quals destaquen actors de renom del panorama català com Sergi López, Sílvia Bel, Imma Colomer, Enric Major, Carme Sansa, Enric Cambray, Àurea Màrquez, Marc Martínez o Mont Plans. També es compta amb la implicació d'artistes cardedeuencs com la bailaora Sònia Sànchez, les actrius Queralt Albinyana, Júlia Bonjoch i Olga Vinyals, els actor Oriol Genís i Marc Felipe, i el músic Roger Canals (Roigé).

Lloc:  Teatre Auditori Cardedeu
Horari:  20.30 h
Preu:  20 €
Més Informació
Enllaç Compra d'entrades

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: