|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Adreces i telèfons

Formació i Ocupació - Àrea de Drets Socials i Desenvolupament Econòmic

LA MONGIA

El centre de Formació la Mongia és la seu on es troben els serveis que s'ofereixen des de la Regidoria de Formació i Ocupació i l'Escola d'Adults pertanyent a la Regidoria d'Educació.

  1. PFI-PTT: curs adreçat a joves de 16 a 24 anys sense graduat d'ESO. La finalitat dels programes és proporcionar una formació bàsica i professional que faciliti la incorporació al món laboral o la continuïtat d'un itinerari formatiu
  2. Cursos de Formació Ocupacional per persones inscrites com a demandants d'ocupació (a partir de 16 anys), subvencionats pel SOC.
  3. Fein@jove. Projecte de formació i inserció adreçat a joves inactius que es volen incorporar al mercat de treball o a la formació.
  4. Projectes d'inserció laboral: Plans d'Ocupació (contractació laboral de persones aturades per realitzar obres d'interès general i social en el municipi).
  5. Servei d'Orientació acadèmica. Assessorament i acompanyament de joves en el procés de decisió al finalitzar etapes educatives.
  6. Servei Local d'Ocupació. Gestió de la Borsa de Treball. Intermediació laboral (usuaris-ofertes de treball). Assessorament en el procés de recerca de feina de les persones usuàries. Club de Feina. Tallers formatius en l'àmbit de la recerca de feina i la millora de l'ocupabilitat.
  7. Escola d'Adults Graó

Dades de contacte
La Mongia: av. Jaume Morató, 18
Cardedeu · 08440
a/e: lamongia@cardedeu.cat
Telèfon: 93 841 88 14
Persona de contacte: Regidoria de Formació i Ocupació
Situació Google Maps

Altres informacions
Horari: dll a dv de 9.00 a 14 00 h i dt i dj de 16.00 a 19.00 h

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: