|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Adreces i telèfons

Banc del Temps

El Banc del temps de Cardedeu (BdT) és una entitat sense ànim de lucre creada l'any 2005. La seva finalitat és promoure l'intercanvi de serveis, coneixements i habilitats entre les persones inscrites, tot fent xarxa per tal de fomentar el veïnatge. Aquest intercanvi pot ser entre dues persones o en grups en els tallers que s'organitzin.

També fem activitats de grup obertes a tothom com ara xerrades, cursos de música, tallers de menjadores per a ocells, de risoteràpia, d’elaboració de coques, caminades pels voltants, etc. A través de l'intercanvi de temps i serveis sorgeixen amistats, els socis se senten més acompanyats i es revifa el costum de tota la vida d'ajudar-se entre veïns.

El BdT col·labora amb programes de voluntariat afins com Lecxit, Aprenem i Voluntaris per la Llengua. Els usuaris del BdT que hi participin seran compensats amb hores d'intercanvi.

Ens trobaràs a:

Biblioteca Marc de Vilalba: tots els dimarts feiners (durant el curs escolar) de 18 a 20h.

• Twitter: @BTempsdCardedeu

Facebook: https://www.facebook.com/bancdeltempsdecardedeu


Dades de contacte
Biblioteca - Dr. Klein, 101
Cardedeu · 08440
a/e: bancdeltempsdecardedeu@gmail.com
Persona de contacte: Cris Barti i Domingo

Altres informacions
Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: