|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Adreces i telèfons

Associació mèdica per la infància de Catalunya (AMIC)
L'Associació mèdica per a la Infància de Catalunya és una entitat sense ànim de lucre compromesa amb el desenvolupament d'un dels països més pobres de l'Àfrica Occidental, Guinea Bissau. El seu objectiu principal és l'atenció a la infància desafavorida, orfa i en situació de risc a Guinea Bissau. Per això tractem d'aconseguir la implicació d'entitats públiques i privades, empreses i particulars que puguin participar en els projectes que es duen a terme en les següents àrees d'actuació: alimentació, educació, sanitat, igualtat, ecologia i sensibilització.

Portem més de 6 anys treballant a Guinea Bissau, principalment a Casa Emanuel, i amb la nostra feina hem aconseguit no tant sols finançar projectes tant importants com l'equipament de la cuina i el forn de pa de l'orfenat, la construcció del magatzem i la vivenda dels voluntaris, dotar el rebost de l'orfenat i l'escola any rere any, l'equipament del laboratori del centre o la construcció d'un pou d'aigua potable en el nou orfenat que estem construint... però també hem apropat la realitat dels nens de Guinea Bissau a la gent del nostre país, gràcies a diferents actes de sensibilització i al programa d'apadrinaments que duem a terme.

Dades de contacte
C. La Penya, 61
Cardedeu · 08440
a/e: amic@ongamic.org / info@ongamic.org
Telèfon: 68 754 84 41 / 67 102 65 66
Persona de contacte: Ruth Mañero Vazquez

Altres informacions
Lloc web: www.ongamic.org

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: